tom_hm
no tak masz tu racje dzieki teraz zaczne robic martwy tylko mam takie pytanko czy w takim badz razie jest sens zmieniac cwiczenie na ta partie
JAK ZNAJDZIESZ NAJOPTYMALNIEJSZE I NAJLEPSZE CWICZENIE /WERSJE JAKIEGOKOLWIEK CWICZENIA TO ZMIENIAC NALEZY TYLKO INTENSYWNOSC I OKRESOWO ROBIC TYGODNIOWE PRZERWY PO WYCZERPANIU POSTEPOW, TYLKO TAK. DOTYCZY TO KAZDEJ PARTII.
gdyz jest to moim zdaniem dosc mala partia
BUHEHEHEHEEH
NIE ZNASZ SIE.
TO NIBY JAK PRZY TAKIEJ DZWIGNI PODNOSI SIE TAKIE POTEZNE CIEZARY W CIAGACH?
NIE DOSC ZE TO JEDNA Z NAJWIEKSZYCH PARTYII TO JESZCZE NAJWAZNIEJSA Z MIESNI SZKIELETOWYCH.
ktora mozna wzmocnic wykonujac jedno cwiczenie w kilku serjach raz w tygodniu
Z TYM SIE ZGODZE, ALE
POD WARUNKIEM ZE TO SAMO POWIESZ O KAZDYM INNYM MIESNIU, CZYLI NIE WYLOZYSZ SIE NA METODYCE.
tylko wiadomo jezeli zaczne robic martwy spadnie mi wytrzymalosc na wioslowanie tulowia w takim badz razie co poczac
A PO KIEGO WALA CI WYTRZYMALOSC W JAKIMS TAM NOWYM CWICZENIU "WIOSLOWANIE TULOWIA" ???
A TAK NA SERIO TO ROZWIAZANIE TEJ KWESTII MASZ JUZ NA POPRZEDNICH STRONACH, JA NIE JESTEM MASZYNA DO PISANIA, MUSISZ CZYTAC !!
Mimo tego, że nie jestem lepszy niż bestia to czyż nie mam prawa żyć?
JA JESTEM BESIA!
FU
wznosy tulowia to strata czasu
chyba ze na rozgrzewke
A JA RACZEJ ZASSTODSOWALBYM JAKO POMPOWANIE NA SANMIUTKIM KONCU (PO CIAGACH)... TYLKO CIEZARY ZA MALE...
theodor
witam. mam półroczny staz treningowy od trzech tygodni robię MC. Wreszcie zkończyły się bule pleców. pytanie mam jednak. czy to normalne że następnego dnia po treningu MC mam zakwasy na najszerszym czy jest to następstwo nieprawidłowej techniki w ćwiczeniu?
CIESZ SIE BO ZAKWASY NA NAJSZERSZYCH DO DOMENA "WUBRANCOW BOGOW".
MARTWY CIAG JESLI DOBRZE WYKORZYSTUJESZ WSZYSTKIE DIOSTEPNE MIESNIE BARDZO MOCNO ANGAZUJE
NAJSZERSZY GRZBIETU. PISALEM NA PIERWSZYCH STRONACH, SZKODA ZE MUSZE PISAC ZNOWU BO LENISZ SIE PRZECZYTAC.
JAK NIBY CYHCESZ ZDOBYWAC WIEDZE BEZ CZYTANIA?
dodam że zaczynam ruch ze sztangą leżącą na podłodze więc gryf troche poniżej kolan.
A CO W TYM NADZWUCZAJNEGO?
NORMALNA WERSJA .
Wysłana - 4 marzec 2007 22:07 Moderuj wypowiedź ### FAQ : MARTWY CIAG ###
ponawiam
A JA PONAWIAM PROSBE O PRZECZYTANIE CALEGO TEMATU ZANIM ZABIERZESZ SIE DO ZADAWANIA PYTAN.
sita
poszło dzisiaj 150 kg z zapasem w martwym ciagu. ostatni trenig na plecy to progresja z zapasem powtórzen według Wodyna . Super trening. pozdrawiam
DZIEKI, PAMIETAJ JEDNAK ZE 150KG TO TYLKO CHWILOWY PRZYSTANEK, NIE MYSL ZE ZBLIZYLES SIE DO KONCA POTENCJALU.