Szacuny
400
Napisanych postów
5586
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
39451
Dzisiaj zrobilem "normalny" martwy i to jako pierwsze cwiczenie. Cwiczylo sie bardzo dobrze, zrobilem ze 2 serie rozgrzewkowe a potem 5 normalnych po 5 powtorzen, tyle ze nie jednym ciezarem (nie wiedzialem, jak mi pojdzie) tylko go dokladalem koniec koncow skonczylem na 90kg, czyli o 10 kg wiecej niz na wczesniejszej sesji plecow. Teraz regeneracja a od nastepnej sesji plecow musi byc coraz lepiej.
Ile trzeba wlozyc pracy by najlepszym byc? Tysiace godzin, 300 poza domem dni...
Szacuny
295
Napisanych postów
14936
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
31442
Kamiru,
lepiej rob male kroczki to daleeeeko zajdziesz.
Kruszek;
Na forum wiekszosc robi jakies smieszne odmiany wioslownia ..
Takie Yates'Rows sa dla nich zapewne kaleczeniem techniki a prostowniki rzeczywicie sa przeciazane w zbyt pochylych pozycjach. Robia nieefektywne wersje cwiczenia i pozniej narzekaja ze wioslowania sa "fe"...
1
DO 26 MARCA 2011 MAM URLOP.
1)Spiesz sie powoli! 2)Masa Podstawa sily, sila podstawa treningu na mase! 3)Naturalny ruch=wiekszy Ciezar!
Szacuny
295
Napisanych postów
14936
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
31442
Tu nie chodzi o "wchodzeie" a o rozrost miesni. Juz dawno zauwazylem ze jedno w drugim ma niewiele wspolnego. Poza tym sztangielki szybko sie .... koncza..
Ale wrocmy do tematu ciagow....
1
DO 26 MARCA 2011 MAM URLOP.
1)Spiesz sie powoli! 2)Masa Podstawa sily, sila podstawa treningu na mase! 3)Naturalny ruch=wiekszy Ciezar!
Szacuny
93
Napisanych postów
17167
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
56957
Pamietam jak raz ktoś tu mówił o staniu na platformie i pochyleniu tułowia poniżej poziomu równoległego do podłogi - tu już trzeba mieć naprawde nieźle z deklem.
Pendlay albo Yates - te dwie formy bardzo mi się podobają, i uważam że zdecydowanie lepiej się sprawdzają niż jakieś pierdy z trzymaniem tułowia pod kątem niemal równoległym do podłogi przez całe ćwiczenie.