Prosiaczek
...
Napisał(a)
Skrzywdzilem Cie czy co ze tak spamujesz?
1
DO 26 MARCA 2011 MAM URLOP.
1)Spiesz sie powoli! 2)Masa Podstawa sily, sila podstawa treningu na mase! 3)Naturalny ruch=wiekszy Ciezar!
...
Napisał(a)
To ja coś dodam od siebie. Nigdy nie robiłem martwego ciągu , pomimo ze staż już 3 lata wynosi ...zaczalem po swietach(ot , takie postanowienie). Wczoraj zrobilem 2s*15p*65kg.. i ..pomimo ze ciezar niewielki ...to po kazdej serii robi mi sie ciemno przed oczyma , głucho w uszach i miękko w nogach.
Nazajutrz , zakwasy w miejsach o ktorych nigdy bym nie pomyslal: czworoboczne,kaptury,prostowniki i wlasnie tyl ud.
Teraz wlasnie bedzie proba charakteru
. BO martwy mnie bardzo meczy i nie lubie tego cwiczenia , no ale jak cwiczyc to cwiczyc , trzymajcie kciuki
Nazajutrz , zakwasy w miejsach o ktorych nigdy bym nie pomyslal: czworoboczne,kaptury,prostowniki i wlasnie tyl ud.
Teraz wlasnie bedzie proba charakteru

...
Napisał(a)
Przeczytaj caly ten temat, tyle powt na splicie ... da sie lepiej..
Zmieniony przez - WODYN w dniu 2006-12-29 14:06:09

Zmieniony przez - WODYN w dniu 2006-12-29 14:06:09
1
1)Spiesz sie powoli! 2)Masa Podstawa sily, sila podstawa treningu na mase! 3)Naturalny ruch=wiekszy Ciezar!
...
Napisał(a)
Ja robie martwy ciag takim samym cierzarem co wioslowanie sztanga oburacz kat 45 stopni w opadzie na stojaco to dobrze?
Prosiaczek
...
Napisał(a)
To źle. W martwym naturalnie wychodzi większy ciężar.
Najpierw szukaj i czytaj potem pytaj.
...
Napisał(a)
Sadze ze to jeszcze nie jest zle.
Po prostu albo masz silne wioslowanie, albo masz slaby ciag(=slabe nogi) albo specjalnie nie przeginasz paly z ciagiem by wyuczyc dobra technike.
Ja kiedys robilem taki rodzaj wioslowania na ok 90% ciezaru z martwego ciagu.
Po prostu albo masz silne wioslowanie, albo masz slaby ciag(=slabe nogi) albo specjalnie nie przeginasz paly z ciagiem by wyuczyc dobra technike.
Ja kiedys robilem taki rodzaj wioslowania na ok 90% ciezaru z martwego ciagu.
1
...
Napisał(a)
FIDELLOS tyle czasu nie robiles martwego dlatego masz takie objawy (przejdzie)chociaz przy wiekszych obciazeniach moze byc gorzej.Mnie zawsze przy matwym pierwsze nogi siadaja p[rzy wiekszych obciazeniach,a czuje ze plecy jeszcze by pociagly sporo
...
Napisał(a)
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
ROZCIAGANIE stretching zmniejsza siłe??!!
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10