Szacuny
1
Napisanych postów
239
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
934
z tego co widzialem na filmikach w martwym ciagu to przy unoszeniu ciezaru najpierw sie prostuje nogi a dopiero potem grzbiet, dobra to technika, oczywiscie kregoslup caly czas prosty?
Szacuny
295
Napisanych postów
14936
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
31442
Nie wiem po co takie proste pyta9ia zadajesz.
Na kazdym filmiku ze specjalistami ud ciagow masz to a pytasz jeszcze mnie.
Powiem co jest zla technika:
-garbienie sie
-prowadzenie sztangi z dala od ud
-ciag bez nabrania powietrza "w pelen brzuch"
-(tyczy sie dlugonogich) wystawienie kolan daleko przed sztange na poczatku ruchu
-zbyt szerokie trzymamie dloni na gryfie.
1
DO 26 MARCA 2011 MAM URLOP.
1)Spiesz sie powoli! 2)Masa Podstawa sily, sila podstawa treningu na mase! 3)Naturalny ruch=wiekszy Ciezar!
Szacuny
7
Napisanych postów
1264
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
37668
mam takie jedno pytanie jeszcze, czy nei lepiej było by walnąc siady do dnia 2, tj 4 serie po 10 powtózen i wywalic z tego dnia mc i przeniesc go na piatek, tj bardziej na trenning siłowy 5x5?
Szacuny
20
Napisanych postów
16769
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
70328
moje pytanko : jezeli nie popelniam tych bledow ktore napisales pod zla technika to znaczy ze wszystko robie dobrze ?
rozgrzewke przewaznie robie dluzsza przed martwym i przysiadami , jak narazie nie narzekam na zadne kontuzje ,
czy sposob treningu ktory mam tzn. 5s/25,20,15,10,6 jest dobry ? zaznaczam ze ciagle zwiekszam ciezar o znaczna ilosc
dziekuje
nie ma ciezkiej pracy ani chvjowej genetyki..poprostu dawki sa za male by B50 **Ulubiency bogów umieraja mlodo,pozniej zyja wiecznie w ich towarzystwie**
Staraj się być najlepszy, rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół..
mów prawdę, bądź wierny, szanuj swego ojca oraz matkę...JOE WEIDER
Szacuny
400
Napisanych postów
5586
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
39451
Wg mnie za duzo tych serii przy takiej ilosci powtorzen. WODYN pisal 5serii x 5 powtorzen. Ja tak sprobowalem i bardzo fajnie sie cwiczylo- caly czas dokladalem ciezar. Nastepnym razem bede sie staral wyczuc ciezar i robic jednakowym cale 5 serii, ja dokladam do tego jeszcze ze 2 serie rozgrzewkowe, chyba wystarcza.
Ile trzeba wlozyc pracy by najlepszym byc? Tysiace godzin, 300 poza domem dni...