SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

sernik

  • Czego potrzebujemy: 100 g jogurtu 2% tłuszczu 125 g twarogu półtłustego 70 g Blueberry in Jelly 12 g żelatyny + 100 ml wrzątku do dekoracji jeśli makro pozwala - dodatkowa frużelina, owoce, roztopiona czekolada Jak wykonać: Żelatynę rozpuszczamy we wrzątku i studzimy. Twaróg, jogurt, jagody w żelu miksujemy na wysokich obrotach. Dodajemy [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 2710 Data: 2019-06-15 11:01:50
  • Choco sernik słony karmel

    Artykuł
    Fitkuchnia

    Czego potrzebujemy: 100 g choco muffin 20 g oleju 100 ml mleka 250 g twarogu półtłustego 200 g jogurtu naturalnego 2% 50 g ulubionego białka - u mnie oczywiście słony karmel 15 g żelatyny + 100 ml wody 70 g masła orzechowego 100 g daktyli szczypta soli Jak wykonać: Choco Muffin przygotować zgodnie z instrukcja na opakowaniu. Ja używam tortownicy [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 2423 Data: 2019-03-18 22:41:26
  • [...] owsianej, pszennej, ryżowej lub mixu 25 g rozpuszczonego oleju kokosowego 1/3 łyżeczki proszku do pieczenia 30 g erytytolu 35 g jogurtu naturalnego Masa: 0,5 kg twarogu na sernik 100 g przetartych malin 20 g mąki ziemniaczanej lub budyniu Sugar Free o smaku waniliowym 2 jajka 75 g etytrytolu Góra: 20 g Dzikiej Galaretki o smaku malinowym 300 ml [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 2707 Data: 2019-02-21 09:59:18
  • [...] o średnicy 18 cm. Wkładamy do lodówki. 50 g masła orzechowego, szczyptę soli razem z kilkoma łyżkami mleka podgrzewamy, by masa była rzadsza. Rozprowadzamy po ściętym serniku. Na górę wykładamy orzechy. 25 g czekolady rozpuszczamy i polewamy całość. Pozostałe 25 g kruszymy i posypujemy na polewę. Całość potrzebuje około 2 h w lodówce. [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 6870 Data: 2019-04-09 09:12:28
  • Czego potrzebujemy: Spód: 150 g płatków owsianych 100 g daktyli + 50 g wrzątku 20 g płynnego oleju kokosowego 8 g kakao Masa serowa: 400 g serka wiejskiego lekkiego 30 g izolatu lub białka o smaku waniliowym 15 g żelatyny + 150 ml wrzątku 25 g erytrytolu owoce - u mnie 100 g jeżyn i jedna figa Jak wykonać: Daktyle zalewamy wrzątkiem na około 15 [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 5663 Data: 2019-09-02 19:22:13
  • Sernik cytrynowy 182 kcal.

    Artykuł
    Fitkuchnia

    [...] ubijamy na sztywną pianę. Cytrynę/limonkę sparzamy i na drobnych oczkach ścieramy skórkę. Dodajemy tylko zest - kolorową część. Jeśli dodacie albedo - białą część skórki - sernik będzie gorzki. Ser mielimy lub blendujemy. Pora na połączenie składników. Do żółtek dodajemy budyń oraz ser i wszystko dokładnie miksujemy. Jak wszystko nam się [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 5600 Data: 2018-04-17 07:14:02
  • Czego potrzebujemy: Spód ciasta: 200 g serka wiejskiego lekkiego 200 g jogurtu naturalnego 2% 60 g ulubionego białka 20 g żelatyny Warstwa środkowa: 500 g obranych brzoskwiń lub nektaryn lub moreli 15 g żelatyny opcjonalnie do dosłodzenia bezkaloryczny słodzik - erytryrol lub tagaroza Warstwa górna: 400 g jogurtu naturalnego 30 g nasion chia 10 [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 5959 Data: 2018-08-30 18:48:00
  • Wysoko proteinowy sernik na zimno

    Artykuł
    Fitkuchnia

    Czego potrzebujemy: 50g ciasteczek Protein cookie dough 600g serka wiejskiego 60g białka o smaku biała czekolada / biała czekolada z owocami 5 płaskich łyżeczek żelatyny 60g proteinowej galaretki o smaku biała czekolada malina 12g galaretki bez cukru 120g owoców - najlepiej mrożonych lub świeżych malin Jak wykonać: Ciasteczka blendujemy na drobno [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 26007 Data: 2018-03-19 07:50:35