Co do dawek to ciężko to stwierdzić, lepiej tym nie manewrować. To właśnie jest zastanawiające w tych kuracjach. Dla przykładu we wspomnianym tu już Tombaku wszystkie przepisy nie są uzależnione od wagi ale to pewnie tylko dlatego, że w zasadzie składniki mikstur są naturalne i wielkie krzywdy nie zrobią. Co do samego oczyszczania na spróbowanie [...]
Rafał to są makówki -> https://www.domowe-wypieki.pl/przepisy/desery/602-makowki To regionalne, śląskie danie. Niebo w gębie!! :-) No i każda rodzina jakoś na swój sposób robi
Ja na masie tez takie przepisy robie bo inaczej słabo mi idzie waga ,ale juz sie porzegnalam z takimi przepisami :) ide zaraz placki robic z białek jaj i odzywki
ale tak na poważnie lubie przeglądać te super przepisy, jednak nie za bardzo czuje potrzebe wyrażania emocji pod nimi :) dziś własnie któryś z nich przetestuje tylko jestem w fazie szukania co mam w lodówie i co z tego zrobie oraz czego moje kubki smakowe oczekują hehe
Rafał to są makówki -> https://www.domowe-wypieki.pl/przepisy/desery/602-makowki To regionalne, śląskie danie. Niebo w gębie!! :-) No i każda rodzina jakoś na swój sposób robi Fajne
A uczą was tam jak się syntezuje leki? Ja miałem na chemii organicznej np. robienie aspiryny, albo jakiegoś olejku, estry niektórzy robili. Fajne to było. Mieliśmy taki skrypt i robiliśmy sobie http://www2.chemia.uj.edu.pl/lab_chem_org/PRZEPISY/BIOLOGIA/synteza.pdf