SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

jaja kcal

  • Dieta redukcyjna dla faceta około 2600-2800 kcal

    Post
    Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
    PRO

    Z otrębami nie przesadzaj, maks 2-3 łyżki dziennie. Jaja mogą być, masz dużo ryb w diecie, to Ci się przyda jakaś odskocznia od nich. Tak, patrz na wartości odżywcze, ale tak żebyś się zmieścił w granicach tych kcal, ile Ci wyszło. Zmieniony przez - Krzysztofitos w dniu 2012-08-24 11:32:32

    Odpowiedzi: 33 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-08-24 11:32:19 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • odchudzanie czy tycie ??

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    [...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 614 Data: 2021-01-23 13:11:47 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Jaki wybrać cel treningowy?

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    Cześć! Biorąc pod uwagę wszystko co napisałeś, zachęcałbym do spędzenia dwóch tygodni w zerowym bilansie kalorycznym, w trakcie których zrobisz sobie roztrenowanie. Pamiętaj o odpowiednim rozbiciu makroskładników: Poziom tkanki tłuszczowej pozwala na wejście na masę, także możesz spokojnie zacząć budować przez dodanie, po wspomnianych wyżej dwóch [...]

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 853 Data: 2021-03-05 07:45:05 Szacuny postu: 1 (cały temat: 0)
  • Odstający brzuch mimo niskiej wagi.

    Post
    Szybkie pytania bez logowania
    PRO

    [...] Następnie rozłożyć kalorie pomiędzy makroskładniki: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 2398 Data: 2020-09-27 12:42:14 Szacuny postu: 1 (cały temat: 0)
  • Stała suplementacja

    Post
    Odżywki i suplementy
    PRO

    [...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]

    Odpowiedzi: 51 Ilość wyświetleń: 3641 Data: 2021-08-26 15:48:34 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Pytanie odnośnie mojego zapotrzebowania kalorycznego

    Post
    Szybkie pytania bez logowania
    PRO

    [...] gospodarki hormonalnej na odpowiednim poziomie. Reszta kalorii powinna pochodzić z węglowodanów. Źródła z jakich powinny pochodzić - białka są następujące - mięso, ryby, jaja,nabiał, odżywki białkowe; - tłuszcze, to - mięso, ryby, jaja, nabiał, oliwa, awokado, olej kokosowy, orzechy, nasiona, pestki - węglowodany, to - owoce, warzywa, pseudo [...]

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 1130 Data: 2020-07-15 19:11:51 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Ocena Diety redukcyjnej - 98kg 25 lat

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    [...] omega 3. Sugeruję wyeliminować ten olej z diety. Do wyboru masz inne źródła tłuszczów: oliwa z oliwek, olej kokosowy, masło, masło klarowane, orzechy, pestki, mięsa, jaja, nabiał, ryby. W każdym posiłku zaleca się spożywać minimum 200-300 g warzyw. U Ciebie jest ich zdecydowanie zbyt mało. Tuńczyk w puszce jest rybą, którą można zjeść, [...]

    Odpowiedzi: 20 Ilość wyświetleń: 4162 Data: 2018-02-08 10:27:23 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Redukcja i mięśnie

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    [...] Następnie podziel odpowiednio makroskładniki: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 985 Data: 2020-11-16 15:04:46 Szacuny postu: 1 (cały temat: 0)
  • Dieta + Trening Do sprawdzenia proszę o pomoc

    Post
    Szybkie pytania bez logowania
    PRO

    witaj. analizując Twoją dietę Waga 64-66kg wzrost 170cm wiek 20l . Dieta Rano 3 JAJA M i 50g Chleba żytniego razem 353kcal b23T20W185 II śniadanie 30g orzechów włoskich Jedno jabłko bardzo duże 180g razem 290 kcal B5.4W21.5 . Przed treningiem (obiad) 100g Piersi kurczaka + 75g kaszy gryczanej razem 377kcal po treningu to samo zazwyczaj jem [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 392 Data: 2020-01-24 10:46:09 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Koktajle w diecie

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    [...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 1722 Data: 2021-07-16 17:10:26 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Czy aeroby są konieczne na redukcji?

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    [...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 1762 Data: 2021-04-29 09:19:29 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] ma kcal wiec najesc/nasycic sie tym nie da.nie mozna chudnac i nie czuc glodu tym bardziej na tak skrajnej diecie jak vlcd. mozna go maskowac roznymi srodkami ale napychanie sie wynalazkami to droga do nikad... co 30 min ktos bedzie jadl pol kilo? bo na ile to zapcha kiszke? albo sie ma jaja albo sie idzie na kebab a pozniej na piwo i mecz w tv.

    Odpowiedzi: 1776 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-06-13 20:23:39 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Masa czy redukcja

    Post
    Szybkie pytania bez logowania
    PRO

    [...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1427 Data: 2021-07-19 08:09:24 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Rozpoczęcie treningu

    Post
    Szybkie pytania bez logowania
    PRO

    [...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1319 Data: 2021-07-17 16:52:08 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Rozbudowanie masy ciała

    Post
    Szybkie pytania bez logowania
    PRO

    [...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1689 Data: 2021-02-27 11:36:56 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Redukcja tkanki tłuszczowej

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    [...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 835 Data: 2021-02-15 08:36:11 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] Ci w tym pomoże: Następnie podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1603 Data: 2020-10-15 13:50:11 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Cel treningowy - prawidłowy wybór

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    [...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 667 Data: 2021-06-20 15:20:13 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Zmiana sylwetki - dieta

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    [...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 1531 Data: 2021-07-06 18:28:13 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Suplementacja - wybór

    Post
    Odżywki i suplementy
    PRO

    [...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]

    Odpowiedzi: 23 Ilość wyświetleń: 1395 Data: 2021-08-09 18:31:10 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)