crx23wrzuć kiedyś sprawdzone przepisy z tą gumą ^^
Hm.. tutaj chyba ciężko o jakiś konkretny przepis. Bo nią raczej zastępuje się mąkę - tzn używam jako zagestnika.
Do pankejksa na 2 całe jajk lub 4 białka daję 200ml wody + 1g gumy guar.
Do sosu na 300ml 2g guar
Do musu lub budyniu (400ml) 5-8g
Będę chciał jeszcze zrobić taki mega batony ale muszę obczaić jak używać agar i inuliny.
Lucky555Też zrobiłem zakupu w sklepie sfd, też liczyłęm na próbkę wheya z all protein, a patrzę a tam próbka bcaa :D masakra :D
Ja też nie dostałem tej co chciałem, bo liczyłem że dostanę truskawkę - tak jak zamawiałem a tu czeko. Szkoda bo nie chce zamawiać całej paki truskawkowego białka bo może okazać się lipne.
Ale koszulka bajka

Zapraszam do dziennika :
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Mosto_/_Redukcja_pods._str_19__start_masy_str_29_-t1010286.html