SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Szmexy - Naturalne Realia

temat działu:

Dzienniki Treningowe

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 412487

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 73 Napisanych postów 1336 Wiek 31 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 8682
Amber872.
A tu mamy czarodzieja kucharza że facetowi się tak chce kombinować w kuchni no szok...

Czekam na tę pizzę też


Będzie pizza:
110B
115W
12T

trochę większa, bo zostało mi więcej makro niż myślałem ^^ no lubię w kuchni siedzieć i kombinować po Tacie to mam :D
Pizza będzie za półtorej godziny gdzieś, a póki co jadę na siłkę kręcić cardio i na konsultacje
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Oooo to fajną rzecz masz po Tacie podobno faceci to lepsi kucharze, ale czy ja wiem?

Dobra dobra, rób tam co musisz a ja poczekam na pizzę
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 73 Napisanych postów 1336 Wiek 31 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 8682
Amber872.
Oooo to fajną rzecz masz po Tacie podobno faceci to lepsi kucharze, ale czy ja wiem?

Dobra dobra, rób tam co musisz a ja poczekam na pizzę


Lepsi :D tylko bardziej leniwi głównie

Tutaj wrzucam pizze i zamazane foto z cardio, żęby nie było, że nie robiłem xD przekombinowane było, zacząłem od 5km/h kąt nachylenia 15stopni, potem powoli do 7km/h i kąt ten sam, a potem co minutę zmniejszałem kąt do 0 i tak podreptałem w poziomie 5 minut xD spocony byłem jak prosie, tętno nie małe także dobrze było :)

Przepis na pizze:
140g mąki pełnoziarnistej żytniej/pszennej wsypujemy do michy
do szlaneczki (taka zwykła z uchem do kawy/herbaty) wsypujemy drożdże instant (7g) i zalewamy letnią wodą do połowy szklanki, nie wiem ile to ml jest, lepiej wlać mniej i potem dolać do mąki jak będzie zbyt sucha. Dosypuje pół łyżeczki cukru i pół łyżeczki soli do drożdży, mieszam i czekam 10minut. Wlewam drożdże do michy z mąką i najpierw łychą mieszam, żeby się nie upaćkać cały, a potem już ręką ugniatam. Po ugnieceniu odstawiam gdzieś na X czasu (od godziny do 6godzin czasem xD). Wyjmuje napęczniałe ciasto, rozwałkowuje na blacie obsypanym 10-20g mąki. Biorę tackę do pizzy, spryskuje ją pamem, układam na niej ciasto. Następnie leje keczup, rozsmarowywuje go (50g keczupu xD), kroje pieczarki, wrzucam na pizze (120g), polędwice sopocką lub pierś z kurczaka (wcześniej usmażona) i na koniec Ser Piórko układam. Wsadzam do piekarnika na 20minut w 200stopniach. Wyjmuję, biorę widelec i nóż, idę do kompa, odpalam sfd, czytam dziennik Testeda i żrę pizze :D






...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 34 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 2963
Powiem tak - jadlbym ale czy chcialoby mi sie to przygotowywac :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 73 Napisanych postów 1336 Wiek 31 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 8682
mlodyhr
Powiem tak - jadlbym ale czy chcialoby mi sie to przygotowywac :D


W weekend usiądź i ulep xD

Dziś trening na czczo, góra hipertrofia pierwsza i bardzo fajnie weszła :) krótsze przerwy niż normalnie, mniejszy ciężar, lepsze czucie mięśniowa - jak to na hipertrofie przystało xD

Po treningu kupiłem 4,5kg dynie, już 500g poszło do owsianki ugotowanej i zmielonej - MEGA !! :D

Trening
1. Wyciskanie hantli skos dodatni 4s -> 12x25kg / 12x25kg /12x25kg /12x25kg - specjalnie zwiększyłem skos i od razu lepiej było czuć wszystko, mocne spięcie na górze i wolne negatywy, klata już po tym spuchnięta była :D
2. Wyciskanie sztangi poziom 3s -> 12x80kg / 12x80kg / 12x80kg
3. Podciąganie na drążku szeroko 4s -> 32powt.
4. Wiosłowanie sztangą nachwytem 3s -> 12x80kg / 12x80kg / 12x80kg
5. Unoszenie hantli bokiem 3s -> 15x7kg / 15x7kg / 15x7kg - ciężar zabójczy xD ale zrobiłem jak Adam pokazywał na filmiku i paliło bary niemiłosiernie, spompowane były fest :D
6. Uginanie hantli siedzac 3s -> 12x10kg / 12x10kg / 10x10kg - już nie dałem rady xD
7. Francuz hantlami do boku leżąc na skosie dodatnim 3s -> 12x10kg / 12x10kg / 12x10kg - light weight :D
8. Allahy 3s -> 15/12/8powt.

Kompleks sztangowy - 3 obwody po 36powt. na 40kg

A tutaj foty w kilku pozach :)















...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
O kurde pizza mega - nie spodziewałam się! Muszę gdzieś dorwać ten ser piórko

Widzisz nie pożałowałeś dyni

Forma no... kozak
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 255 Wiek 39 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 4716
świetnie to wygląda :) szczególnie poza po "klatka bokiem" robi wrażenie :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 177 Napisanych postów 1668 Wiek 30 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 347377
Wiadomo Piotrek, że GH i wiesz co dalej

Kosa byku, wiesz jak trzymam kciuki za uświadomienie w formie praktycznej niektórych buraków na ciemnym
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 881 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 23060
Plecami rozj**ałeś, jest konkret!

"Kto nie był buntownikiem za młodu, ten na starość będzie sk***ysynem"
Józef Piłsudski

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 50 Napisanych postów 2431 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 74125
Kozak,ale dziwnie wyglada ten dol plecow :D
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Srubex - NO PAIN NO GAIN

Następny temat

relakz - Road to HeavyWeight

WHEY premium