Dieta:
Bilans dnia: 2,139kcal/176B/85T/167W
Śniadanie: 2 jajka smażone na maśle + warzywa: 262 kcal/15B/20T/7W
Drugi: połowa sernika na zimno: 275 kcal/33B/11T/14W
Obiad: kurczak z grilla + wrap + warzywa: 728kcal/62B/27T/57W
Czwarty: połowa sernika na zimno: 275 kcal/33B/11T/14W
Kolacja: naleśniki z mąki owsianej z twarogiem i tartym jabłkiem: 492 kcal/29B/20T/48W
Suplementacja:
Gold Omega-3 (3kaps)
Witamina D3 5000 IU
Vitamin & miner mega (po 1 caps)
Purple Wraath (15g) w trakcie treningu
Spalacz VPX Ultrahardcore (dawka 2 caps rano i 2 popołudniu).
DAA (1 cap rano + 1 cap wieczorem)
Trening: Trenażer + swingi
Kolejny dzień kiedy miałem duże problemy z chodzeniem. Cały czas odczuwam obolałości po treningu nóg.
Wieczorem jakoś się zebrałem do 45 trenażera w tempie aerobowym i kettlowania. Zrobiłem swingi oburącz (15/20/25), jednorącz (15/20), zarzuty, trochę wyciskań i kilka rwań na każdą rękę.
Podsumowanie I fazy redukcji: http://www.sfd.pl/Redukcja_ze_105kg__podsumowanie_str._170-t966196-s170.html
Rekordy osobiste w Tri:
1/8 IM: 1h23’30’’: Pszczyna 2014 // 1/4 IM: 2h28’59’’: Radłów 17/07/2016 // 1/2 IM: 4h59'40'Lisbon 2018: IM Kopenhagen 2017: 11h48'
Dystans Olimpijski: 2h32'04’’: 5150 Warszawa 11/06/2017