...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
ZakarNo można ale czy lepiej ustawić się głównie na masowanie czy na trening siłowy ?
Rób to na czym Ci bardziej zależy. Jak nie masz dużego doświadczenia to radzę uważać ze schodzeniem na mniejszą ilość powtórzeń i większy ciężar.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Co myślicie o serze camembert? Dość dobre źródło białka i tłuszczy. Podgrzewam sobie go lekko na patelni i niebo w gębie. CO prawda tłuszcze w większości nasycone, ale mam zachowaną prpoprcję 1:1:1 )
...
Napisał(a)
Raz na jakiś czas można zjeść te sery turek itp to ala sery, wiadomo jak to jest robione.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
w takim tempie to ona Ci się ugotuje, godzina to powinna spokojnie starczyć jak ona sobie poleży w normalnej temperaturze.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
CZy jeżeli mam zjeść np 100g piersi z kurczaka to powinienem zważyć ją przed ugotowaniem/pieczeniem czy po ? Chodzi o to te 100gram liczy się po obróbce mięsa czy przed jak jest jeszcze surowe ?
...
Napisał(a)
anubis84w takim tempie to ona Ci się ugotuje, godzina to powinna spokojnie starczyć jak ona sobie poleży w normalnej temperaturze.
Tak gotowałem ją od razu, miałem na myśli czy nie straci swoich makroskładników lub innych właściwości :)
...
Napisał(a)
@Zakar
Wszystko waży się przed obróbką termiczną.
Wszystko waży się przed obróbką termiczną.
Hard work & dedication
...
Napisał(a)
podczas każdej obróbki coś stracisz ale się tym nie przejmuj.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Poprzedni temat
Dieta low carb, kilka pytań i ćwiczenia
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- 300
- 301
- 302
- ...
- 303
Następny temat
masa, czas na zmiany! dosyć suchego cyca!
Polecane artykuły