SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

POJEDYNCZE PYTANIA VOL. 15

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 180542

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 1274 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 12706
masę robisz jedzeniem a rekordy siłowe poprawiasz treningiem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6272 Napisanych postów 76038 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754892
Zakar
No można ale czy lepiej ustawić się głównie na masowanie czy na trening siłowy ?


Rób to na czym Ci bardziej zależy. Jak nie masz dużego doświadczenia to radzę uważać ze schodzeniem na mniejszą ilość powtórzeń i większy ciężar.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 2934 Wiek 29 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 25646
Co myślicie o serze camembert? Dość dobre źródło białka i tłuszczy. Podgrzewam sobie go lekko na patelni i niebo w gębie. CO prawda tłuszcze w większości nasycone, ale mam zachowaną prpoprcję 1:1:1 )
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17707 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
Raz na jakiś czas można zjeść te sery turek itp to ala sery, wiadomo jak to jest robione.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 740 Wiek 30 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 9583
Czy można rozmrażać rybę na parze na małym ogniu przez ok. godzinę?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17707 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
w takim tempie to ona Ci się ugotuje, godzina to powinna spokojnie starczyć jak ona sobie poleży w normalnej temperaturze.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 846 Wiek 37 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 7861
CZy jeżeli mam zjeść np 100g piersi z kurczaka to powinienem zważyć ją przed ugotowaniem/pieczeniem czy po ? Chodzi o to te 100gram liczy się po obróbce mięsa czy przed jak jest jeszcze surowe ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 740 Wiek 30 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 9583
anubis84
w takim tempie to ona Ci się ugotuje, godzina to powinna spokojnie starczyć jak ona sobie poleży w normalnej temperaturze.


Tak gotowałem ją od razu, miałem na myśli czy nie straci swoich makroskładników lub innych właściwości :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 2619 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 36108
@Zakar
Wszystko waży się przed obróbką termiczną.

Hard work & dedication

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17707 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
podczas każdej obróbki coś stracisz ale się tym nie przejmuj.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Dieta low carb, kilka pytań i ćwiczenia

Następny temat

masa, czas na zmiany! dosyć suchego cyca!

WHEY premium