SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

POJEDYNCZE PYTANIA VOL. 15

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 179621

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 102 Napisanych postów 786 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 14608
waze zawsze przed obrupka chcialem sie pozanc opinie wasza bo na innym forum wlasnie spotkalem sie z takim tematem i dosc mocna wymiana argumentow zadan byla hehe
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 2619 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 36108
marcinzx1
obrupka

Hard work & dedication

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 64 Napisanych postów 1086 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 259961
Ja mięso zawsze ważę po obróbce. 100-150 gram odchodzi względem surowego a to już duża różnica.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17701 Napisanych postów 132148 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460637
To jak ważysz po obróbce czuli np jedząc 200g piersi po obróbce to wpisujesz w dziennik ok 300.

Z ryżem to sam robisz ze jesz 300g po ugotowaniu.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 64 Napisanych postów 1086 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 259961
Serio ?? Przecież to tylko woda odchodzi od tej surowej piersi. A ryż znowuż nasiąka wodą. Ja w dziennik wpisuje wage mięsa po obróbce a ryżu przed.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 2619 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 36108
Naprawdę nie jesteś w stanie pojąć różnicy?

Hard work & dedication

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17701 Napisanych postów 132148 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460637
Masz 100g piersi czyli 20g białka, po zrobieniu masz np 70g piersi ale w tych 70g też masz 20g białka, woda wyparowała ale nie białko.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 64 Napisanych postów 1086 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 259961
No w sumie tak :D To w takim razie nie ma sensu ważyć po obróbce.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 102 Napisanych postów 786 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 14608
No faktycznie Fryto babola strzelilem w ortografi wstyd :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 102 Napisanych postów 786 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 14608
wlasnie wskazuje na to ze lepiej wazyc przed obrobka :) tak jak kolega pisze woda wyparuje nie bialko itp
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Dieta low carb, kilka pytań i ćwiczenia

Następny temat

masa, czas na zmiany! dosyć suchego cyca!

WHEY premium