Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6280
Napisanych postów
76091
Wiek
39 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
755138
Myru
Tak, wiem, ale pytałem czy zwykłe trzeba gotować czy nie. Poszukałem na szybko i wychodzi na to, że również nie trzeba, wbrew temu co piszą na wiki. W każdym bądź razie dzięki za pomoc.
Nie trzeba. Przez noc każde zmiękną. Zależy też od firmy. Niektórym wystarczy godzina a inne muszą się moczyć dłużej.
Szacuny
17
Napisanych postów
740
Wiek
30 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
9583
jak myślicie czy ceny ryżu białego mają jakieś znaczenie? Jest zwykły ryż za 1,50 i jest za 2,50 jest też parboiled za 3,80 który wg mnie jest gorszy w smaku.
Szacuny
17708
Napisanych postów
132171
Wiek
39 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1460727
justresults tak mozesz zrobić Addamek ryż to ryż jak biały to biały niektóre firmy po prostu na reklamie oszczędzają, są to produkty na markety robione.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.