Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Wrzucajcie fotki swoich supli vol 7 !!!!!!!!!!!!!

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1552994

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
FighterX Moderator
Ekspert
Szacuny 23300 Napisanych postów 25281 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1020606
Ja daję 1 tabletkę słodzika i uważam, że jest mega słodka ta kawa. To nie kwestia pozostania z dzieciństwa, to kwestia braku zresetowanych kubków smakowych (temat wałkowany już kiedyś). Jak odstawisz takie rzeczy na miesiąc, to powinno się zresetować wszystko.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 97 Napisanych postów 273 Wiek 30 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 3373
FighterX
Ja daję 1 tabletkę słodzika i uważam, że jest mega słodka ta kawa. To nie kwestia pozostania z dzieciństwa, to kwestia braku zresetowanych kubków smakowych (temat wałkowany już kiedyś). Jak odstawisz takie rzeczy na miesiąc, to powinno się zresetować wszystko.

Sam tak miałem, używałem kiedyś sporo cukru bądź słodzików do kaw etc, odstawiłem na jakiś czas i do tej pory ciężko mi jest wypić poslodzoną kawę.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296
mi oba kremy smakuja podobnie
jednak chyba delikatnie wersja czeko prowadzi

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 7113 Napisanych postów 14003 Wiek 33 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 2238004
FighterX

easy pisalem jak było kiedys ;p słodzików ani napojów słodzonych nie jem/pije już od prawie roku :P Kichy za to dziękują i trawienie o wiele lepsze przy wysokiej kaloryce ;p
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rutkow Doradca
Ekspert
Szacuny 8092 Napisanych postów 50228 Wiek 45 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 388317
TomQ-MAG
mi oba kremy smakuja podobnie
jednak chyba delikatnie wersja czeko prowadzi

U mnie podobnie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Banan BOSS FORUM Administrator
Ekspert
Szacuny 11239 Napisanych postów 72963 Wiek 38 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 961953
Odnośnie nutlove, koledze wysłałem po sztuce tydzień temu, dzisiaj zamówił ponownie ...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 60 Napisanych postów 31 Wiek 47 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1377
Od lat w zasadzie ten sam zestaw. Białko, kreta i kawa. Oczywiście różnych firm zależy co się trafi.

2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 97 Napisanych postów 273 Wiek 30 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 3373
Mają rozmach skur....
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rutkow Doradca
Ekspert
Szacuny 8092 Napisanych postów 50228 Wiek 45 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 388317
Banan
Odnośnie nutlove, koledze wysłałem po sztuce tydzień temu, dzisiaj zamówił ponownie ...

Ale ten samotny krem u gory wg mnie najlepszy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 430 Napisanych postów 751 Wiek 39 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 7368
j/w mi też ten krem ostatnio przypasował

Ciężko jest lekko żyć

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jakie białko wybrać .

Następny temat

Która glutamina?

Spalanie
Polecane artykuły