Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Wrzucajcie fotki swoich supli vol 7 !!!!!!!!!!!!!

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1553202

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 272 Napisanych postów 1128 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 29902
Trec do zdjęcia nie dotrwał niestety, a koszuleczka troszkę przymala

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4562 Napisanych postów 36004 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 264000
SOG wszedł... moge przejąć koszulke

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Patrzac na niektore zestawy rodzi mi sie w glowie pytanie:czy wy oprocz prochow cos jecie jeszcze???je stosuje 3(slownie TRZY)suplementy, mianowicie kreatyna, szybkowchlanialne bialko po treningu I kazeina na noc.To wystarcza + pozadna micha.Wiecej nie zawsze znaczy lepiej czy szybciej.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4562 Napisanych postów 36004 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 264000
jurasss14
Patrzac na niektore zestawy rodzi mi sie w glowie pytanie:czy wy oprocz prochow cos jecie jeszcze???je stosuje 3(slownie TRZY)suplementy, mianowicie kreatyna, szybkowchlanialne bialko po treningu I kazeina na noc.To wystarcza + pozadna micha.Wiecej nie zawsze znaczy lepiej czy szybciej.

Okej, ale to jest temat od wrzucania fotek supli, nie od spamu i zbędnych rozkminek

PS. tak...oprócz prochów pijemy krew swoich wrogów i zjadamy ich dusze

Zmieniony przez - K_PS w dniu 2015-02-04 16:35:52

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 635 Napisanych postów 41491 Wiek 43 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 246659
jurasss14
Zmieniles moje zycie swoja wypowiedzia, dzieki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
jurasss14

To teraz nam kolego wytłumacz dlaczego masz 2 rodzaje białka, dlaczego stosujesz szybkowchłanialne po treningu i kazeine na noc. Dlaczego to nie moze byc zwykłe WPC, tylko kupowac dodatkowe suple? Przeciez wiecej nie zawsze znaczy lepiej czy szybciej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Czesiek, nie zadawaj mu pytań... bo zaraz odpisze, potem ktoś znowu i zacznie sie spam

wbijać SOGi za zestawy, a nie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rutkow Doradca
Ekspert
Szacuny 8092 Napisanych postów 50228 Wiek 45 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 388317
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 59 Napisanych postów 3785 Wiek 38 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 21149
Lysy oddaj torbe bo Cie sogiem rzuce ;) fajna torba soooogacz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jakie białko wybrać .

Następny temat

Która glutamina?

Spalanie
Polecane artykuły