Przecież jest Nac sfd który ma w tab 600mg, 90szt w opakowaniu...W składzie napisane jest 150mg 1/4tab...
Zmieniony przez - pawel82 w dniu 2021-05-14 15:02:20
Zmieniony przez - pawel82 w dniu 2021-05-14 15:02:20
Ilość wyświetleń tematu: 1553279
StrongSFDNo co ja Ci poradzę że jak Polski instytut kazał zmienić dawki z 250mg na 125mg to KaFDe po prostu do tej samej ceny dodało o 90kaps więcej i zakończyli temat na tym a sfd zabrało pół dawki cenę zostawili a kapsów jak było w opk 90 tak dalej jest 90![]()
Po za tym każdy inny produkt innego producenta czy to białko czy kreatyna bez napisu sfd/allnutrition to kobkurencja![]()
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
StrongSFDW tym z sfd specjalnie jest napisane porcja 1/4 bo inaczej nie mogłoby wejść do sprzedaży , a jedna Tabs ma 600mgPewnie poj**ałem z pośpiechu![]()
gnidusekStrongSFDW tym z sfd specjalnie jest napisane porcja 1/4 bo inaczej nie mogłoby wejść do sprzedaży , a jedna Tabs ma 600mgPewnie poj**ałem z pośpiechu![]()
StrongSFDHahaha taka tam malutka Dawka XDDgnidusekStrongSFDW tym z sfd specjalnie jest napisane porcja 1/4 bo inaczej nie mogłoby wejść do sprzedaży , a jedna Tabs ma 600mgPewnie poj**ałem z pośpiechu![]()
Ja na szybko przeczytałem że kaps może mieć max 150mg i stąd moje błędne wnioski.
Tak czy siak poj**ałem na całego i prze dwa miechy z sfd jadłem NAC w porcji 8600mg dziennie
gnidusekStrongSFDHahaha taka tam malutka Dawka XDDgnidusekStrongSFDW tym z sfd specjalnie jest napisane porcja 1/4 bo inaczej nie mogłoby wejść do sprzedaży , a jedna Tabs ma 600mgPewnie poj**ałem z pośpiechu![]()
Ja na szybko przeczytałem że kaps może mieć max 150mg i stąd moje błędne wnioski.
Tak czy siak poj**ałem na całego i prze dwa miechy z sfd jadłem NAC w porcji 8600mg dziennie
Nasz sklep
Mega promocja