Szacuny
1
Napisanych postów
69
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
4109
czellista
warezz
daro_workout94
warezz
Widze ze nie tylko ja sie przerzucilem na K_F_D Lapa musi byc
Właśnie ja się zastanawiam nad zmianą z K F D na Allnutrition
Na ja sie przerzucilem odwrotnie, glownie przez bardzo niska jakosc obslugi sklepu sfd ale tez jakosciowo K_F_D odstaje na plus
stawiam wszystkie pieniadze swiata na to, ze surowiec do produkcji 90%, jak i nie wszystkich produktow firm w pl jest ten sam.
Ale sposób i warunki w jakich jest przetwarzany nie. Kontrola jakości również nie.Ile firm w PL poza Olimpem ma swoje laboratorium i własną kontrolę jakości,? Nie jest to zarzut do sfd,z którego usług jestem dość zadowolony.Piszę tylko,że jeśli nawet wyjściowo surowiec jest taki sam,to później może się z nim wiele rzeczy "zadziać".
Szacuny
697
Napisanych postów
6810
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
68305
Jakie opinie o chikenie? Do mojej roboty jak znalazł
..."Gdy wzywa Thor bym poszedł z nim w bój moim honorem zwycięstwo jest
więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć..."
Szacuny
11239
Napisanych postów
72963
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
961953
tylko same najlepsze, jedynie brakuje mi tam z 2x wiecej miesa hehe, ale smakowo petarda ! poza tym sposob w jaki mozna to przygotowac, przechowywac - mega
Szacuny
697
Napisanych postów
6810
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
68305
Sin dobry stuff jadłem puche na początku roku na Amazonie dość drogi 40$ płaciłem gdzie meso po 25 można dorwać
1
..."Gdy wzywa Thor bym poszedł z nim w bój moim honorem zwycięstwo jest
więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć..."
Szacuny
28
Napisanych postów
124
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
6599
Nie jadłem jeszcze ale rockiego polecam, pół miarki wziąłem i tak z butów wypierdla, 2h sama klate robiłem i zero zjazdów a czuje się jak młody Bóg. Polecam