Szacuny
20
Napisanych postów
6037
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
46147
Banan ja daje 3 kapsy GABA 750 Trecowego i mniej wiecej po tygodniu jak zaczynalem lykac to cos zaczelo sie poprawiac odnosnie ogolnego wypoczynku organizmu podczas snu. Niewdlugo mi sie konczy opakowanie jestem ciekaw jak bedzie jak odstawie czy poczuje roznice ?
Bardzo mały człowiek, może rzucać bardzo duży cień...
Szacuny
11239
Napisanych postów
72963
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
961953
Wg tego co mi wiadomo i czego sie dowiedzialem takze na ostatnim szkoleniu od faftaqa to gabe mozna stosowac zarowno w stalej suplementacji jak i tylko doraźnie, a skoro tak to raczej nie powinno byc jakichś duzych roznic , a nawet jesli to po prostu moze miej pod reka i uzywaj doraznie kiedy np. potrzeba lepszej jakosci snu, kiedy wiesz ,ze snu bedzie niewiele itd ja raczej bede jej teraz uzywal w sposob dorazny niz brał codziennie
Szacuny
462
Napisanych postów
9062
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
91467
To masło akurat niezbyt...no ale jako podkład do kanapki zamiast normalnego jak najbardziej albo dodatek bo solo słabo. Ciekaw jestem dipów czekoladowych i dżemów 0 kcal.
Szacuny
20
Napisanych postów
6037
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
46147
Dzemy to nie sa tylko galaretki, sa spoko w smaku tylko strasznie malo tego w tych sloiczkach za 20zł. Jadlem wszystkie dipy karmel najlepszy, masla orzechowe slone w ch... i ogolnie wszystko oprocz galaretka smakuje jak tablica mendelejewa
Bardzo mały człowiek, może rzucać bardzo duży cień...