@anubis84: owszem, ale dla mnie liczy się poprawa wydolności i wytrzymałości, z tym, że zauważyłem retencję wody także w skórze, co daje efekt zalania, optycznie o kilka procent większego otłuszczenia, po odstawieniu woda pomału schodzi, więc jeżeli odstawi się glicerol tydzień przed zawodami, to efekt wizualny będzie lepszy, lepsze "pocięcie", choć z drugiej strony mniejsza pompa...
@rutkow: zaszalałem - 1000g
@Amentoris: glicerol to cukrol, słodzić można śmiało, na pewno jest lepszy niż cukier stołowy albo hamerykański syrop glukozowo-fruktozowy, ma trochę inny smak niż sacharoza, ale można się przyzwyczaić
@Piter_1988: kupowałem u cyberpedała, w tej chwili nie ma Optivity, ale jest kofeina REVANGE w śmiesznej cenie - 500g 59zł, 1000g 119zł, a jak się udzielasz na spedalonym forum, to kupisz za sogi nie płacąc złotówki
@rutkow: zaszalałem - 1000g
@Amentoris: glicerol to cukrol, słodzić można śmiało, na pewno jest lepszy niż cukier stołowy albo hamerykański syrop glukozowo-fruktozowy, ma trochę inny smak niż sacharoza, ale można się przyzwyczaić
@Piter_1988: kupowałem u cyberpedała, w tej chwili nie ma Optivity, ale jest kofeina REVANGE w śmiesznej cenie - 500g 59zł, 1000g 119zł, a jak się udzielasz na spedalonym forum, to kupisz za sogi nie płacąc złotówki
Pomogłem? - Kliknij: https://db.tt/QJPATJaZ