Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Wrzucajcie fotki swoich supli vol 7 !!!!!!!!!!!!!

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1553084

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1616 Napisanych postów 5479 Wiek 36 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 94310
powiem Ci tak. jasne, ze mozna, bo sa i po 10mg na capsa, jednak nie jestem zadowolony z dzialania. przerobilem johe od: Man, San, Palmas, Hades, Wxn - dwie pierwsze cos tam daja rade, ale reszta to lipa. primarofce to primaforce. ujalbym to tak: to takie dawne meso wsrod joszek
1

when im going to do some mountaineering actually im going back home

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 14 Wiek 34 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 1629
Parę rzeczy doszło.

Zmieniony przez - ChazzyChazPL w dniu 2018-08-26 14:29:10
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Banan BOSS FORUM Administrator
Ekspert
Szacuny 11239 Napisanych postów 72963 Wiek 38 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 961953
czellista
powiem Ci tak. jasne, ze mozna, bo sa i po 10mg na capsa, jednak nie jestem zadowolony z dzialania. przerobilem johe od: Man, San, Palmas, Hades, Wxn - dwie pierwsze cos tam daja rade, ale reszta to lipa. primarofce to primaforce. ujalbym to tak: to takie dawne meso wsrod joszek

dokladnie primaforce od dawna trzyma jakość i to wlasnie 2,5mg
zawsze pozytywne opinie, a potem wychodzą te firmy 'nołnejmy' z 5 , 10 zapewne niedługo 15-20mg dawkami w kapsie, które klepią duzo gorzej

to jak z innymi specyfikami z działu obok, dawniej 5mg robiło jak trzeba, teraz 15mg w tabletach i czesto KUPA ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296
erwinoos
TomQ-MAG
nowa zabawka na testy

podzielisz się opinią?

powiem tak, dawno tak sie nie nacpalem przedtreningowka%)
10g robi konkretna robote, zdecydowanie siedzi tam 100mg gery,
dla mnie zapewne 5g porcja bedzie idealna.
zrobilem nogi, dodatkowo ramiona, wrocilem do domu i pisalem jeszcze przed 2h artykuly na pelnej k***ie, po czym pojechalismy na basen i dobra godzine jeszcze plywalem
nie bylo problemoe ze zjazdem, brakiem apetytu itd
jednak ja nigdy nie miewalem zjazdow po gerce, wiec tutaj nie jestem zbyt obiektywnym wyznacznikiem
2

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11239 Napisanych postów 72963 Wiek 38 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 961953
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296
z tego co widze jest jeszcze "rocky 1.3" wersja z 70mg gery, nieco slabsza opcja%)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1616 Napisanych postów 5479 Wiek 36 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 94310
kurde, ale kusisz... a mialem odpoczac od takich zabawek

when im going to do some mountaineering actually im going back home

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 35210 Napisanych postów 66749 Wiek 41 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 920911
o kurczaczek wreszcie cos dla mnie TomQ daj namiar na pw gdzie to mozna dostac i jaka orientacyjna cena.

przy polowie porcji wyjdzie ekonomicznie a z pewnoscia polowa porcji wystarczy przy takiej dawce gery.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
mój nr 1 powrócił, oby tylko w składzie nic nie namieszali
dlatego dzisiaj teścik i będę wiedział, wyglada jak dawniej, sklad na etykiecie ten sam, ale zawsze jak czegoś dłużej nie ma na rynku to podejrzenia się pojawiają ;)
poznam od razu czy jest to co dawniej, bo zjadłem tego trochę

tak czy siak, dawno widok zadnego supla mnie tak nie ucieszył

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Będziesz podjadal? %) bo muszę coś kupić na słabsze dni

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jakie białko wybrać .

Następny temat

Która glutamina?

Spalanie
Polecane artykuły