Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Wrzucajcie fotki swoich supli vol 7 !!!!!!!!!!!!!

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1553408

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rutkow Doradca
Ekspert
Szacuny 8092 Napisanych postów 50228 Wiek 45 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 388317
jako produkt po treningowy jest mega dobry skladowo (izolat białka , wegle , duzo witamin i minerałów itp ), przeczytaj skład a zobaczysz do tego smak tropikalny rozwala system
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
rutkow
jako produkt po treningowy jest mega dobry skladowo (izolat białka , wegle , duzo witamin i minerałów itp ), przeczytaj skład a zobaczysz do tego smak tropikalny rozwala system

No skład zacny, a jak z działaniem ? Czujesz jakąś różnicę jak to bierzesz? Łączysz to jeszcze po treningu z jakimiś suplami ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rutkow Doradca
Ekspert
Szacuny 8092 Napisanych postów 50228 Wiek 45 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 388317
tylko creasteron i szama , z działaniem jak ma być ? ,poprostu dostarczasz po treningowo tego co organzm potrzebuje ,czyli odpowiedniej ilosci białka i wegli do tego odpowiednich minerałów i witamin
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Ok. Dzięki za info
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
DJ_DoDo Doradca
Ekspert
Szacuny 29773 Napisanych postów 27256 Wiek 33 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 384609
Małe uzupełnienie zapasów plus szejker dla siostry - żeby nie było, że sobie różowy wziąłem WPC z Activlab wzięte na test smaku truskawkowego, który polecił TomQ, mam nadzieję, że mnie smak nie zawiedzie i nie będę musiał się gniewać

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296
ja jadlem whey 95, 80 nie jadlem z activa nigdy %) wie umywam rece

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
DJ_DoDo Doradca
Ekspert
Szacuny 29773 Napisanych postów 27256 Wiek 33 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 384609
no to widzę, że "żeśmy się nie porozumieli" no cóż.. nadzieja umiera ostatnia, dam znać jak już spróbuję, bo na razie jeszcze leci Apple Pie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296
slyszalem ze smakowo sa dobre, wiec mysle, ze lipy nie bedzie:)

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 35210 Napisanych postów 66749 Wiek 41 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 920911
mam 95 wanilia koks to musze mieszac z all nutrition bo sie tago nie da pic yebie chemia lepiej niz z fabryki plastiku.gosze to nie najpodlejsze przedtreningowki
konsystencja prochu tez dziwna.piach nie puch jak wiekszosc wpc. ale miesza sie ok i nie pieni.

smacznego
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 732 Napisanych postów 9812 Wiek 23 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 328492
Mumin222
mam 95 wanilia koks to musze mieszac z all nutrition bo sie tago nie da pic yebie chemia lepiej niz z fabryki plastiku.gosze to nie najpodlejsze przedtreningowki
konsystencja prochu tez dziwna.piach nie puch jak wiekszosc wpc. ale miesza sie ok i nie pieni.

smacznego

A dla mnie smakowo jeden z najlepszych
Gusta i guściki :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jakie białko wybrać .

Następny temat

Która glutamina?

Spalanie
Polecane artykuły