Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Wrzucajcie fotki swoich supli vol 7 !!!!!!!!!!!!!

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1553169

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296
tez mam tego szejka%) jakosciowo calkiem niezle wykonany, jak na kawalek plastiku

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
DJ_DoDo Doradca
Ekspert
Szacuny 29773 Napisanych postów 27256 Wiek 33 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 384609
na parę dni tego masła wystarczy
ta seria szejkerów (mam na myśli kształt) to najwygodniejsze i najporęczniejsze jakie do tej pory miałem, mam go z dostawką dwóch pojemników pod spodem i szwagier jak go zobaczył i w rękę wziął to od razu chciał też żebym mu zamawiał nie wiem skąd to się wzięło, ale ten szejker nazywam "bączek"
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 785 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 17730
Będzie co robic ????

Zmieniony przez - BBoyK0x w dniu 2018-01-18 13:57:04
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296
3 puchy fury%) bedziesz latal hehe

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 785 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 17730
3 puchy.. w sam raz na miesiąc haha :)

A powaznie, mam 2 do oddania. Zostawic pierwsza wersje fury, czy UC ? :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 17764 Napisanych postów 132961 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1464624
takie małe zapasy

3

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
anubis kup w koncu sobie jakies powazne suple, a nie....%)
4

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1941 Napisanych postów 13710 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 249865
BBoyK0x

mam spore doswiadczenie w mocnych pre i jak mialem cala puche to pol puchy zjadlem biorac pol porcji a drugie pol biorac 3/4 i w zupelnosci starczalo...cala porcja wzieta razladnie mnie zamiotla
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
kamilplnk
BBoyK0x

mam spore doswiadczenie w mocnych pre i jak mialem cala puche to pol puchy zjadlem biorac pol porcji a drugie pol biorac 3/4 i w zupelnosci starczalo...cala porcja wzieta razladnie mnie zamiotla

To był żart. Mi pucha tez w zupelnosci wystarczyło.

Otworzylem obie puszki.. Wersja Ultra Concentrate 125g ma smak i kolor jak poprzednia wersja w duzej puszcze na której robiłem cykl..
Standardowa wersja natomiast, na której robiłem cykl. Jest koloru białego, a nie jak poprzednia zielonkawego. To samo w smaku. Delikatnie jakby podszczypuje..
Ktoś tu mnie oszukał chyba.. :>

Zmieniony przez - BBoyK0x w dniu 2018-01-19 18:43:28
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Banan BOSS FORUM Administrator
Ekspert
Szacuny 11239 Napisanych postów 72963 Wiek 38 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 961953
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jakie białko wybrać .

Następny temat

Która glutamina?

Spalanie
Polecane artykuły