Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Wrzucajcie fotki swoich supli vol 7 !!!!!!!!!!!!!

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1553391

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 462 Napisanych postów 9062 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 91467
Ceny niestety też
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Po części winny kurs dolara, pamiętam jak kupowałem Purple Wraath pucha za ~130PLN jakieś 1,5 roku temu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 394 Napisanych postów 24621 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 105095
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
P.S.
Uważajcie jak kupujecie ORANGE TRIAD w POLSCE !!!
Wielu sprzedawców nawet nie wie co sprzedaje !!! Sprzedają wersję na UK która jest okrojona ze składników !!!

Przed złożeniem zamówienia skontaktujcie się ze sprzedawcą żeby fizycznie sprawdził etykietkę i potwierdził skład ORANGE TRIAD

Admini pewnie będą wiedzieli gdzie tą informacje jeszcze wrzucić, a do forumowiczów przekazywać dalej cenną wiedzę
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296
niestety to dosc typowe, ze w UE jest okrojony sklad suplementacji ze wzgledu na regulacje prawne, dlatego m.in. Muscletech nie zdobyl zbytniej popularnosci, czy nie szystkie suple NOW/Swanson są dostepne w kazdym sklepie. Czasem wystarczy zbyt duza dawka danej substancji na porcje i juz ban poleci

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 635 Napisanych postów 41491 Wiek 43 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 246659
Temu ja zamawiam duzo supli z US. Taniej i lepiej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 64 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 13105
Dawno mnie tutaj nie było. Taki skromny zestaw, żeby przetrwać zimę

5
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 17764 Napisanych postów 132961 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1464624
lux

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 462 Napisanych postów 9062 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 91467
Ile Ty tego aakg sypiesz w takim razie ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 64 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 13105
Do porcji PUMPa sypie 5g AAKG. Na redu jestem, obcięte węgle, a chcę choć odrobinę poczuć pompe na treningu
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jakie białko wybrać .

Następny temat

Która glutamina?

Spalanie
Polecane artykuły