Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Wrzucajcie fotki swoich supli vol 7 !!!!!!!!!!!!!

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1553162

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
monkey22 Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 34751 Napisanych postów 25177 Wiek 44 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 282663
To jest część tego co w paczkach bo jest więcej dublowanych produktów .razem z żoną kupujemy więc się zbiera trochę ale takie zapasy to raz na kilka miesięcy. Ostatnie paczki bez zniżek wyszły coś koło 1000zl.

@Trybik moja dzienna suplementacja to jest środkowe zdjęcie , wszystko w ciągu dnia treningowego . Robię badania dość często i wszystko co łykam to wiem po co i dlaczego .jestem świadomy tych suplementów i wiem co mogę od nich oczekiwać
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 109 Napisanych postów 312 Wiek 30 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 24555
DJ_DoDo
kilka smakołyków

Dodo, mógłbyś napisać jak smakują te sosy czosnkowy i bbq? Planuje kupić ale ostatnio kupiłem jakiś słodki karmel do naleśników i czuć było taką chemię, że zraziłem się bardzo do tego.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rutkow Doradca
Ekspert
Szacuny 8092 Napisanych postów 50228 Wiek 45 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 388317
Miałem czosnek i nawet dobry był
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 109 Napisanych postów 312 Wiek 30 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 24555
rutkow
Miałem czosnek i nawet dobry był

Chyba zamówię i przetestuje sam na sobie ;) Drogie nie jest, najwyżej pójdzie w kosz.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2604 Napisanych postów 13588 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 469238
dla mnie czosnek bdb, bbq też ok, ale ogólnie nie mój smak
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 56 Wiek 28 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1625
@Monkey, dziękuję za odpowiedź. Jakie konkretnie badania wykonujesz, jeżeli mogę wiedzieć :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 874 Napisanych postów 806 Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 22409
szafoski3
DJ_DoDo
kilka smakołyków

Dodo, mógłbyś napisać jak smakują te sosy czosnkowy i bbq? Planuje kupić ale ostatnio kupiłem jakiś słodki karmel do naleśników i czuć było taką chemię, że zraziłem się bardzo do tego.

Nie mam w zamyśle robić reklamy konkurencji na trzy literki ale co do słodkich (carmel, advocat) żadne inne nie mają podbicia. Wytrawne niestety wszędzie zawsze są syfiaste. Czosnkowy to najlepiej samemu na jogurcie zero a ketchup kotlin - 60% cukru
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
DJ_DoDo Doradca
Ekspert
Szacuny 29773 Napisanych postów 27256 Wiek 33 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 384609
szafoski3

nie widziałem wcześniej pytania czosnkowy smaczny, ale powiedziałbym mało czosnkowy, chodź może dlatego że często sam robię mocno czosnkowy i stąd takie wrażenie, bbq nie próbowałem jeszcze, ale bardzo dużo ludzi zachwala więc skusiłem się wziąć na próbę, jak skończy się "zwykły" to powiem coś o tym
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296
ogolnie powiem tak, tego typu sosy najlepiej smakuja im dluzej jestesmy na redukcji.
na masie nie tykam hehe

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 17764 Napisanych postów 132961 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1464624
Tak nie mam diety

6

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jakie białko wybrać .

Następny temat

Która glutamina?

Spalanie
Polecane artykuły