Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Wrzucajcie fotki swoich supli vol 7 !!!!!!!!!!!!!

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1553281

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 64 Napisanych postów 593 Wiek 42 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 43371
strike5 smakowo vanillia może być ale osobiście wolę peanut butter chocolate z mlekiem zje...ty smak chodź nie każdemu podchodzi. A odżywkę wziąłem bo była w promocji kup1 druga za free więc żal było nie wziąść chodź docelowo czekam na optimum gold standard 100% whey.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 143 Wiek 28 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 3696
Po otworzeniu paczki izotonik był całkowicie zamarznięty Zobaczę jak będzie z Mass Corem

„Głodni prawie nigdy nie zostaną nakarmieni,
a zdesperowani prawie nigdy nie dostaną tego, co jest im potrzebne.”

"I live by 'Go big or go home.' That's with everything. It's like either commit and go for it or don't do it at all. I apply that to everything. I apply that to relationships, I apply that to like sports, I apply that to everything. That's what I live by. That's how I like it." - Paul Walker

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 148 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 6353
Czyli jest lepszy od Kubusia, bo on nie zamarza :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 18405 Wiek 28 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 78720
jest tego cukra trochę sog

Never give up!

Temat motywacyjny : http://www.sfd.pl/Poczuj_Sport_/_Feel_Sport-t1003135.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 462 Napisanych postów 9062 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 91467

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 22548 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 37608
widać, że w Polsce nie mieszka

masz tiesto ?
A to w tabletkach ? :)

Pomogłem? Rozwiązałem problem ? Przyznaj SOGa :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
CropperOfTeeth haha mój izotonik też był zamarznięty więc dałam go na kaloryfer :P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 689 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 11502
.lara.croft.
CropperOfTeeth haha mój izotonik też był zamarznięty więc dałam go na kaloryfer :P

to chyba norma w ostatnim czasie, w moim izotoniku pływały zamarznięte gluty, trochę postał w pokoju i jest ok

Błąd jest przywilejem filozofów, tylko głupcy nie mylą się nigdy!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 17764 Napisanych postów 132961 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1464624
Sory taki mamy klimat

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 513 Wiek 30 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 6798
hahaha roz****ło mi to głowe
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jakie białko wybrać .

Następny temat

Która glutamina?

Spalanie
Polecane artykuły