Szacuny
7113
Napisanych postów
14003
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
2238004
DJ_DoDo
winterR
takie 8 ciasteczek co tam jest to znika w mgnieniu oka xD hehe
i nie ma rewolucji po malitolu? ja raz zjadłem za dużo i mało nie wybuchłem
Wiesz co to było tak że.
Zaraz po starcie w Sopocie poszliśmy rodzinką na pizze ale ja nie miałem ochoty nawet jeść tylko pić mi się chciało więc nic nie jadłem a później na mieszkaniu jak wróciliśmy to zajrzałem do tych nagród i patrzę fajne te ciastka, zjem sobie jedno no i skończyło się tak że całą paczkę zjadłem to weszło jak złoto i nic się nie działo xD później orzeszki ziemne w czekoladzie były to oni pili ja je wyciągnąłem i jedliśmy razem, później 2 saszetki tych owoców w czekoladzie po 30g chyba one to też zjedliśmy no i tyle ;p to tam rewolucji po tym nie miałem ;p
Szacuny
29773
Napisanych postów
27256
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
384609
winterR
DJ_DoDo
winterR
Wiesz co to było tak że.
Zaraz po starcie w Sopocie poszliśmy rodzinką na pizze ale ja nie miałem ochoty nawet jeść tylko pić mi się chciało więc nic nie jadłem a później na mieszkaniu jak wróciliśmy to zajrzałem do tych nagród i patrzę fajne te ciastka, zjem sobie jedno no i skończyło się tak że całą paczkę zjadłem to weszło jak złoto i nic się nie działo xD później orzeszki ziemne w czekoladzie były to oni pili ja je wyciągnąłem i jedliśmy razem, później 2 saszetki tych owoców w czekoladzie po 30g chyba one to też zjedliśmy no i tyle ;p to tam rewolucji po tym nie miałem ;p
to tylko się cieszyć, bo ja tylko legendy o tym słyszałem, dopóki sam się na sobie nie przekonałem
piorun65
DJ_DoDo
winterR
Ja mialem tylko po pierwszej stycznosci z malitolem było gazowo :P A teraz już moge zjeść ile chce i jest ok.
w sumie po tamtej akcji drugiej szansy już nie dawałem, to może trzeba spróbować