Szacuny
0
Napisanych postów
292
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1468
Cytuję onetowy komentarz odnosnie walki Mariusza : " Uroczyście oświadczam, że jeśli podczas wejścia na ring Starego Pudziana nie będzie części artystycznej tj. popisów wschodzącej gwiazdy światowego wokalu - Młodego Pudziana, jego głosu pięknego i krystalicznego niczym u Pavarottiego, gibania się podczas chodu na wszystkie strony jak u pitolonego rezusa i wykrzywiania gębą jak makak to nie oglądam gali ! Niech włodarze KSW podpiszą z Młodym Pudzillą kontrakt ten na mini-recital ! "
Szacuny
0
Napisanych postów
292
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1468
Mam nadzieję że upadła gwiazdka, bandyta i poyeb wyląduje z powrotem wpierdlu!
"Doping w domu Badra Hari: anapolon, clomid, tamoxifen i ampułki hormonu wzrostu
Jak poinformowały holenderskie media zajmujące się kryminalną stroną życia w Kraju Tulipanów, podczas przeszukania domu słynnej gwiazdy K-1, 29-letniego Badra Hari, znaleziono zakazane środki dopingujące. Wśród wstępnie zidentyfikowanych środków policja odkryła anapolon, clomid, tamoxifen i ampułki hormonu wzrostu genotonormu (genotropina). Dodatkowo znaleziono także diuretyki jak furosemid i szereg niezidentyfikowanych jeszcze proszków. To chyba wreszcie unaocznia wielu ludziom z czego pochodziła moc walczącego w kickboxingu zawodnika a także jego napady agresji, gdy kopał w twarz leżących rywali jak Remy Bonjasky, czy Hesdy Gerges, a także bywał podejrzewany o pobicia.
Przeszukanie miało związek z toczącą się sprawą napadu i pobicia w lipcu 2012 roku, multimilionera holenderskiego Koena Everinka a także warunkowego zwolnienia Badra Hari, który jest oskarżonym w procesie kryminalnym o te właśnie czyny. Według policji było to rutynowe przeszukanie domu podejrzanego i zgodne z prawem. Niezgodne z holenderskim prawem jest jednak posiadanie tychże substancji a już na pewno nie w domu kogoś będącego na warunkowym zwolnieniu w trakcie procesu. Co ciekawe z ujawnionych jakimś dziwnym trafem protokołów policji wynika, że przeszukań dokonano już pod koniec stycznia 2013. Przypomnijmy, że Hari walczył marcu i maju 2013 roku na galach K-1 World GP w Chorwacji i Legend Fighting Show w Moskwie i to dwukrotnie z Zabitem Samedovem z Białorusi.
REKLAMA
Prawnik marokańskiej gwiazdy kickboxingu, Benedicte Ficq, potwierdza, że zakazane substancje faktycznie w domu znaleziono. Ale w oświadczeniu jakie złożono w policji stwierdza, że środki te nie są własnością jego klienta, ale należały dla innych osób. Jenak na dalsze pytania Ficq nie chciał odpowiedzieć holenderskim mediom. W dniu 26 września jedna z holenderskich stacji telewizyjnych ma wyemitować materiał dotyczący tej sprawy, która jest niezwykle rozwojowa zdaniem holenderskiego wymiaru sprawiedliwości i budzi zainteresowanie mediów. Zdjęcia zabezpieczonych substancji z domu Marokańczyka opublikowano w prasie.
Warto przypomnieć, że w marcu br. holenderską prasę obiegła więść o oskarżeniu o handel zazkazanymi substancjami wskazanego jako szefa siatki i domniemanego przywódcę przestępczej grupy trenera od przygotowania fizycznego Badra Hari, liczącego 50 lat Oezdena Tekcandana. Jest to właściciel siłowni Apeldoorn, która jest również powiązana z Body Building and Fitness Association. Jest on także udziałowcem słynnego Mike's Gym."
Dobry news w końcu
Szacuny
0
Napisanych postów
345
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
5786
Puar, jedzie do mnie kop. Nie rozważam dawek rekreacyjnych, jak zawsze zresztą w przypadku takich potęg. Zażyję z mantrą na ustach - prawda lub śmierć :)
Zobaczę jakich bogów skrywamy przed samymi sobą i czy warto się im pokłonić. Tyle ile pochłonę, ponoć nikt nie próbował. D(laczego) M(y) T(rwamy)?
Tak już przeżywam, a pudzian miał na bank większe jazdy po koksach :)
Zatrzymuje kilkuosobową ekipę policja. Że oni trochę dziwni, pała dopytywać zaczyna:
-Jakieś narkotyki, nielegalne substancje...?
Przerywają mu gremialne:\
-Dziękujemy, wszystko mamy!
Cofnę czas, uczynię to ot tak - pstryk i już wszechświat wraca do swojej właściwej formy z początku lat 90.
Powiadają, że bez szamana mogę uzyskać efekt szału mana, nawet efekt trwały możliwy. Sam sobie nim będę jak zajdzie potrzeba :) A szał zjem i wysram, k***a jego mać :)
Trawa sprawa nieciekawa,
Iście czysta to zabawa,
A peyotla smak to szczyty,
Którym wskazać świat ukryty
Łatwo i natychmiast przyjdzie,
Gdy jaźń ma na spacer wyjdzie
Z ciasnej ramy form, ideii...
Tam na wieczność gdzieś w alei
Życia
Stanę
Będąc trochę szamanem
Wszechświata paprochem,
Ale i częścią tego odkrycia
I to nie trochę.......
Tym razem DMT. Tym razem brak sterów...
Stąd pochodzę :)
Z tego czasu na równi jak sobą będącego i miejscami zarazem, które każdego mnie wypełniają każdą sobą nieodmiennie, nieśpiesznie, ale i nie powoli..., pośród gęstwy pozorów strasząc ustami wydętymi piętnem nienasycenia...
Nie ma boga ani brahmy,
Sami się nap*****lamy :)
............
Zmieniony przez - chrumczaka2 w dniu 2013-08-26 09:02:32
Szacuny
11204
Napisanych postów
52097
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
JOKE
W szkole pani kazala napisac dzieciakom prace, w której wystąpi zdanie "MATKA JEST TYLKO JEDNA". Pierwszy referuje Kaziu : " Moja mama jest kochana, daje mi jedzenie, zapewnia bezpieczeństwo i zabawki. Kocham ją. Matka jest tylko jedna ". Pani na to "Kaziu, dobrze sie spisałeś, bedzie piątka". Następny odczyt dokonuje Małgosia "Z mamą bawimy sie, rysujemy, pieczemy ciasteczka i oglądamy seriale. To moja najlepsza przyjaciółka. Matka jest tylko jedna". Pani mówi "Brawo, dostajesz bardzo dobry z plusem". Kolejny jest Jasiek " Wracam z budy na rewir, od osiedla slychac darcie mordy. Wchodze na klatkie i slysze ze stara wali gaz z jakimi menelami. Podchodze blizej, widzi mnie i woła : Tee Jasiek skocz po dwie flaszki, przynies nam z kuchni. Ide, otwieram lodowke i wołam MATKA JEST TYLKO JEDNA "