Szacuny
443
Napisanych postów
9936
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
103395
czekaj poj**ało mi się coś obczaiłem profil i ma KO head kickiem ,Body kickiem ,leg kickami i ciosami ,wydawało mi się ,że ma więcej high kickiem ,ale mniejsza z tym
Szacuny
7
Napisanych postów
9094
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
37391
k***a właśnie przeczytałem na UG, że jakaś prawdopodobnie gruba sraka z pensylwanii oglądała sobie WWE w barze, nagle wyszła do kibla, gdzie urodziła dzieciaka, którego następnie zawinęła w worek do śmieci i utopiła w rezerwuarze.
na bank była to gruba sraka, bo nikt nie zauważył, że jest w ciązy.
i potem mi się dziwią, że nie lubię grubych ludzi
co do Holm :
zwróć uwagę na czikin legsy bonesa w porównaniu do niej
Zmieniony przez - lord raV w dniu 2013-08-27 22:22:52
Szacuny
443
Napisanych postów
9936
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
103395
ch** wie jak się z grubym bić , grubas ma w ch** tłuszczu na nogach to low kicki amortyzuje , dobra szczena jak nelson i grubasy często mają dużo siły, wysportowane grubasy ,trzeba kopać po mordzie albo obalić to z pleców już waleń
Szacuny
443
Napisanych postów
9936
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
103395
Holly holm ale zanim ona przejdzie do UFC to Honda bd na emeryturze ,jak ostatnio powiedziała ,że 2 lata i spjerdala to chyba boi się o swoje ''legacy'' ,że KObity nauczą się bronić balachy
Szacuny
443
Napisanych postów
9936
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
103395
są tacy , u mnie w klasie koleś 105 kg ważył ,w piłkę non stop nap*****lał , nie najgorszy czas na 1000m mimo palenia fajek , do tego w przysiadzie siadał 100kg kilka razy a na siłcę nic nie ćwiczył ,bo tyklo chleje ,dopiero schudł 10 kg jak mu koleś zęba wyj**ał i nie mógł jeść przez ileś tam czasu i chyba wtedy ogólnie ograniczył żarcie
w udzie chyba z 70 miał na luzie ,jakby ostro zaczął ćwiczyć to by miał w ch** siły