Szacuny
399
Napisanych postów
15594
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
91830
Siema, brudasom mówimy nie. Coś mnie słuchy doszły, że jakieś małolaty postanowiłyt na woodstoku złapać stopa po niemieckiej stronie i kładąc się na asfalt dali się rozjechać i pozabijać, Za rok pojade na Kostrzyn i sam jakiś pajaców rozjade, wypożyczę dostawczaka z bliźniakami na tyle żeby lepiej rozsmarować jakiś gimbusów po ulicy.
Szacuny
1191
Napisanych postów
8529
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
108293
nom, leży kiladziesiat tysiecy pijanych zarzyganych ludzi, wszyscy sie ruchaja gwalca sodoma i gomora, bez kija nie jedz bo cie ograbią i w lesie z kakaem przeoranych zostawią
Szacuny
13
Napisanych postów
8247
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
78867
Z Puarem się zgadaj.
Prawus murzynków nie lubisz widzę
Maniek z Puarem ostre typy Ja to mam jakiegoś pecha aż bo nic się nie dzieje gdzie bym nie był. Ostatnio 2 lata temu była okazja w autobusie bo się typ w ch** krzywo patrzył ale za miętki jeszcze byłem, mogłem coś popyskować i sam by poprosiłem o wprdl, teraz bym typa doj**ał tamtego bez zastanowienia bo wiem, że moi kumple z nim mają spinę ale od tamtego czasu go nie widziałem
Eu sou movido pela capoeira
Eu sou movido pelo berimbau
Szacuny
1191
Napisanych postów
8529
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
108293
Puara poznam, jak zobacze typa co kopie drugiego po jajach, wkłada palce w oczy i przegryza krtań a na końcu wyciąga miecz i go kroi niczym gladiator to będę miał pewność, że to Puar :D