Szacuny
257
Napisanych postów
6046
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
47080
mi jak jakieś dodatki do chrome same się pobiorą to się ustawia ch** wie co na startową. ja to nie umiem funkcjonować w taką temp. szczególnie teraz, jak sie lekko dopasłem
Szacuny
1191
Napisanych postów
8529
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
108293
mega chvjowa jest taka pogoda, nie wiem co ludzie widzą w tym lecie takiego zaj**iste. a jechać nad morze i się smarzyć na plaży całym upocony oblepiony od piasku leżeć, skrzeczące bachory w około, zgiełk itp to już szczyt d****izmu, jeszcze krocie płacić za nocleg. ale co kto lubi, potem fotki na fb wrzucac z mielna
Szacuny
1191
Napisanych postów
8529
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
108293
dla mnie najlepsza jest zima, z -5/10 i od chvja śniegu. albo tak ponad 20stopni co można się ubrać w krótkie ciuchy i jest git. niecierpie tak jak teraz, jak siedzisz nic nie robisz a tak i tak pot leci
Szacuny
1191
Napisanych postów
8529
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
108293
szaliki noszą tylko chude glizdy hipsterzy! nawet w lato
nie ma nic lepszego niż świeży śnieg, albo jak sobie pada wieczorem/w nocy i taka cisza w mieście jest, mały ruch, spokój. a w weekend na narty.. a nie tak jakieś leżenie jak zdechła ryba plaży, wypicie browara, zjedzenie kebaba i fotka na wydmach nad morzem, albo na molu nad jeziorem. nad jezioro to tylko na ryby