Szacuny
3363
Napisanych postów
8469
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
407869
lumi, uważam, że nie nalezy sie wywnętrzac, mówiąc o kimś niepochlebnie w internecie - dla własnego dobra -bo internet nie jest anonimowy. Pisałaś, że w zwiazku żle Ci się dzieje. mnie się tez działo żle. Ale teraz wiem, że to nie tylko jedna osoba ponosi za to odpowiedzialnośc. A jak mi z kims naprawde zle, to ide swoja droga. Bo ludzie są razem po to, żeby im było łatwiej niż w pojedynke. I nie chodzi mi o to, ze jak chłop np. straci prace, to ja mówie mu papa, bo taki mi nie potrzebny. Ale jak nie czuje jakichkolwiek pozytywnych emocji, to nie oszukuje siebie i jego. I nie ma ze kredyt, ze mieszkanie, że dziecko. A mam i kredyt, i mieszkanie i dziecko
"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.
Szacuny
0
Napisanych postów
786
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
9736
haha Kasia masz racje nie znasz mnie. I nie mam takiego nastawienia, moze zle to wyrazam. Zupelnie inaczej to wyglada w zyciu a inaczej przelane na "papier- ekran komputera" i to nie tak ze przy pierwszej okazji zepchnelambym ja ze schodow - bo bylo wiele a tego nie zrobilam :) Mam nadzieje ze wiecie ze teraz zartuje? Poprostu trudna mi przejsc do codziennosci nad tym gdy ktos tez widzi tylko moje wady i fakt ze poszlam biegac na 30 minut jako obraz majestatu. Tyle