Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

SPAM DLA PRYMITYWÓW ONLY!!!!

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 140496

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 6693 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 33233
dla przykładu, trenowanie na tętnie 174, na tej samej trasie wyrzucało mi skrajnie różne wyniki - czas i tętno były te same, dystans potrafił się różnić o 1,5km i to skokowo.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3363 Napisanych postów 8469 Wiek 49 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 407869
Ło matko, jak tu profesjonalnie Dobrze, że ja nie biegem, to strasznie skomplikowane.

Kasia, orbiego wtaszczyłaś?

Reaktywacja czy falstart? http://www.sfd.pl/[BLOG]deja_vu-t1099661-s119.html#post-18195840

"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 7385 Wiek 39 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 27960
z miską to samo - skąd wiadomo, że akurat to mięso, które mam w lodówce ma dokładnie tyle kcal i btw jak tabelka x w internecie. o ile nie jest się regilijnie zapatrzonym w numerki tylko ma się jakiś zakres odniesienia to zawsze jakiś fun. jedni lubią mierzyć postępy, inni nie, a że u mnie jest ogrooomne pole do robienia postępów to bym sobie to zapisała, ale nie będę już ani razu głośno o tym wspominać, tylko moje oficjalne stanowisko jest takie, że to bez sensu i każdy kto chce mierzyć puls jest głupi i się nie zna :)

There's been a mistake.
You've accidentally given me the food that my food eats.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
a co do tego spadającego tętna... to można to interpretować różnie. staram się mieć wysoki tna w każdym treningu - po to własnie rośnie ciężar. Żadna to chluba iść na siłownię i chwalić się spadającym tętnem. O obijaniu się to świadczy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 7385 Wiek 39 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 27960
deja vu

Kasia, orbiego wtaszczyłaś?

na szczęście okazało się, że jest w częściach

There's been a mistake.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
nie chodzi o to że się nie znasz czy znasz... a w przypadku misek akurat zawsze się tu podkreśla to że tak serio to jest to przybliżone
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
agataq
a co do tego spadającego tętna... to można to interpretować różnie. staram się mieć wysoki tna w każdym treningu - po to własnie rośnie ciężar. Żadna to chluba iść na siłownię i chwalić się spadającym tętnem. O obijaniu się to świadczy

z trenerem dbaliśmy o to, by mi spadło jednak i nie była to oznaka obijania a jednak tego, że serce nie jest juz tak upośledzone :)

There's been a mistake.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
dla mnie gdyby tętno spadło w biegu na 10km to oznaczałoby to że nie dałam z siebie wszystkiego bo ewidentnie mogłam przyspieszyć. Ot co.
A gdy go używałam do trzymania równo w planie treningowym...to i tak nie było miarodajnego wyniku do porównywaniu bo raz mogłam w tym tętenie zasuwać a raz trzeba było zejść do marszu by tętno nie rosło... a zmiennych za dużo na to wpływ miało
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
agataq
dla mnie gdyby tętno spadło w biegu na 10km to oznaczałoby to że nie dałam z siebie wszystkiego bo ewidentnie mogłam przyspieszyć. Ot co.

dla Ciebie. :)

There's been a mistake.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
ale jako gadget nie powiem - fajna rzecz. Tylko interpretacje to jak wróżenie z fusów.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

DT figiela

Następny temat

Natka_ DT - by być fit i osiągnąć równowagę psychiczno-fizyczną.

Spalanie
Polecane artykuły