SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

SPAM DLA PRYMITYWÓW ONLY!!!!

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 129725

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 7385 Wiek 38 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 27960
samej szynki jeść bym nie chciała, raczej na chlebku...

There's been a mistake.
You've accidentally given me the food that my food eats.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6302 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 18029
Kasiu, szynkę kroisz sobie w kosteczkę, dodajesz do warzyw, łyzka oliwy, garść makaronu

To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6302 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 18029
a jaki masz problem z zakwasem?

To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 7385 Wiek 38 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 27960
a zepsuł mi się już 2 razy i się na niego obraziłam :)

There's been a mistake.
You've accidentally given me the food that my food eats.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 7385 Wiek 38 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 27960
niby już wiem co powinnam robić, ale mi się odechciało :P

There's been a mistake.
You've accidentally given me the food that my food eats.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6302 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 18029
ja robie zakwas i chleb z przepisu Oveji
https://www.sfd.pl/Lady_w_kuchni,_czyli_nasze_babskie_przepisy_;_-t696301-s5.html 

To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 1872 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19374
gaja.... jaki masz dobry przepis na szyneczkę? bo ja kurna chata mam w lodówce.... a się za nią zabrać nie mogę, bo zawsze wychodzi mi niedobra, twarda i ble.... i jak mam szynke na obiad dla odmiany, to jedzenie nigdy mi nie przynosi przyjemności

Kontuzja kontuzją kontuzję pogania...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 1872 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19374
bo kasza pęczak z Twojej rady mi wyszła genialna, więc ufam, że jak mi z szynką doradzisz to też będzie jami

Zmieniony przez - Flourish w dniu 2013-08-18 11:10:18

Kontuzja kontuzją kontuzję pogania...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6302 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 18029
Szynkę w przyprawach zostawić przez noc w lodówce, potem zawinąć w folie aluminiową albo rękaw do pieczenia i do piecyka na 2h na 220st.

To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6302 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 18029
Jak masz prodziż elektryczny to w nim mięsa wychodzą pycha, bo sie tak nie wysyszaja jak w piekarniku

To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

DT figiela

Następny temat

Natka_ DT - by być fit i osiągnąć równowagę psychiczno-fizyczną.

WHEY premium