Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

SPAM DLA PRYMITYWÓW ONLY!!!!

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 140590

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 7385 Wiek 39 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 27960
aga, to się w pale nie mieści

There's been a mistake.
You've accidentally given me the food that my food eats.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 368 Napisanych postów 11555 Wiek 13 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 103176
agataq
no ja wiedziałam co powiedzieć jak wpadłam do sklepu :]
pewnie dlatego u psa nie było poprawy bo miał dostać karmę dla alergików a dostawał przez tydzień nie wiem co

Ja bym kazała jej to zeżreć na miejscu..
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6302 Wiek 35 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 18029
Też mam psa alergika. Eh....

To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 368 Napisanych postów 11555 Wiek 13 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 103176
A ja mam kota z dolegliwościami trzustkowo-żołądkowymi... I muszę go Ranigastem faszerować...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 6693 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 33233
to też macie nieźle
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6302 Wiek 35 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 18029
przez jakis czas psa miałam na żywieniu BREF, potem przez przypadek odkryłam że najtańsza karma z Lidla go nie uczula i mogę ją ze sobą zabierac na wyjazdy

To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1459 Wiek 54 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 27140
Aga udusilaby tego babszytla w sklepie, co za nieodpowiedzialnosc, byle opchnac towar
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1459 Wiek 54 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 27140
Figiela witaj:D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
a ja bylam z moim piesem na spacerku. Twarda sztuka z niego, kulal, ale zaiwanial, co najwyzej krotki przystanek i dalej. Cala trase przeszedl, dzielny chlopak :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
A nasza stara sunia odeszła niedawno... Ojciec przy niej do końca siedział i jak dziecko płakał...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

DT figiela

Następny temat

Natka_ DT - by być fit i osiągnąć równowagę psychiczno-fizyczną.

Spalanie
Polecane artykuły