...
Początkujący
Szacuny
21
Napisanych postów
1872
Wiek
37 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
19374
a jakie przyprawy dajesz do wieprza? takie gotowe czy coś komponujesz?
Kontuzja kontuzją kontuzję pogania...
...
Początkujący
Szacuny
21
Napisanych postów
1872
Wiek
37 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
19374
niestety mam tylko piecyk gazowy
Kontuzja kontuzją kontuzję pogania...
...
Początkujący
Szacuny
1
Napisanych postów
7385
Wiek
39 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
27960
[oboże, co to jest prodziż :D, ale ja jestem kaleka kulinarna]
There's been a mistake.
You've accidentally given me the food that my food eats.
...
Początkujący
Szacuny
2
Napisanych postów
6302
Wiek
35 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
18029
Powiem Ci szczerze że zależy na co masz ochotę- czasem kupuję mieszankę np "grill klasyczny", patrzę tylko żeby syfu w składzie nie było, posypuje +sól i to wystarczy, a czasem robię sól+pieprz+majeranek. Zależy na co mam ochotę.
To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.
...
Początkujący
Szacuny
2
Napisanych postów
6302
Wiek
35 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
18029
wieprz mi smakuje w kompozycji z papryką słodką i ostrą, albo w musztardzie i cebuli.
To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.
...
Początkujący
Szacuny
21
Napisanych postów
1872
Wiek
37 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
19374
a jakimś czosnkiem to nadziewasz?
Kontuzja kontuzją kontuzję pogania...
...
Początkujący
Szacuny
2
Napisanych postów
6302
Wiek
35 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
18029
czosnkiem nie nadziewam, ale jak masz blender to mozesz zblendować cebulę, czosnek, przyprawy i wysmarowac tym szynkę na noc.
To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.
...
Początkujący
Szacuny
1
Napisanych postów
7385
Wiek
39 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
27960
to urządzenie tortur toto?
There's been a mistake.
You've accidentally given me the food that my food eats.