Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

SPAM DLA PRYMITYWÓW ONLY!!!!

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 140383

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 368 Napisanych postów 11555 Wiek 13 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 103176
TaDrugaKasia
Corum

I nigdy nie usłyszał ode mnie że tata jest wstrętny bo Nas nie kocha.
Finanse leżą u mnie na mordzie. Ale czuję się znacznie lepiej niż kiedyś

POLAĆ TEJ KOBIECIE

To już druga polewka
Zaraz spadnę z krzesła kobity
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 786 Wiek 45 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 9736
POza tym troche za rodzicami tesknie. We wrzesniu jade do PL i juz sie doczekac nie moge
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 786 Wiek 45 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 9736
Tyle pic tak wczesnie? ) A laski zmieniajac temat (ale pozostajac przy piciu) po jakim czasie moge kombuche pic? Wczoraj grzyba utopilam w herbacie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 7385 Wiek 39 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 27960
kwestia finansowa to kwestia odpowiedniego planu. jeśli go nie układasz, tylko od razu się nim zasłaniasz, to nie jest Ci najwidoczniej źle. No chyba, że jesteś niewolnicą, której płacą chlebem za pranie gaci w rzece a jak opuścisz wioskę to Cię ukamieniują. To faktycznie wtedy nie ma wyjścia... choć i pewnie jakby ktoś chciał to by je znalazł.

There's been a mistake.
You've accidentally given me the food that my food eats.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6302 Wiek 35 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 18029
Lumi, bo wszystko widzisz w czarnych barwach, ja tak mam jako objaw PMS, dostaniesz okresu, będzie lepiej.

To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
tego o ku.... mialo nie byc sorki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
wiem wiem, okres, tesciowa --- kumulacja jak w totku
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6302 Wiek 35 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 18029
ja zmykam, na warsztaty z pisania jadę

To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
to pa
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 6334 Wiek 41 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 99979
No ja mojemu nie moge jakos przetlumaczyc ze czasem chce sie po przytulac tylko. Zawsze musi mnie "zaczepiac" co mnie irytuje strasznie.

Gdy poprawisz fundamenty, łatwiej Ci będzie doprowadzić do porządku resztę domu...

Było minęło: http://www.sfd.pl/Dotkazoz_DT_2013_podsum.str.19_-t914686-s19.html 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

DT figiela

Następny temat

Natka_ DT - by być fit i osiągnąć równowagę psychiczno-fizyczną.

Spalanie
Polecane artykuły