Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

SPAM DLA PRYMITYWÓW ONLY!!!!

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 140428

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 368 Napisanych postów 11555 Wiek 13 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 103176
O rany. Jak Monster truck??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 1811 Wiek 112 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 28260
Ja prawko za pierwszym razem zdalam:) na oczy chyba:)pkt karnych zero:)auto to mi skakalo nie jechalo albo gaslo
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 652 Wiek 35 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 6739
ruszamy na pół sprzęgle! 5tys to bym już silnika nie miał haha

Uważaj jak tańczysz bo życiowy parkiet bywa śliski

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 1811 Wiek 112 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 28260
Maz nie wytrzymywal tej rzezni:)a tlumaczyl fachowo tylko ja nie wiedzialam co do mnie mowi. Dobrze ze to stara lada byla na nauke
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 368 Napisanych postów 11555 Wiek 13 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 103176
Mi jakoś łatwo nauka poszła. Ale podobno mam smykałkę do mechaniki i lubię takie rzeczy więc może dlatego...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Kiedys mi zgasla na krzyzowce bo zalewaly sie swiece, nadjezdzalo auto z lewej strony, spuscilam z recznego i sie do tylu wycofalo to nam zycie uratowalo. A kolezanka do mnie ze ze mnie super kierowca ) bo ona by spanikowala
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
No teraz wiem ze na polsprzegle ale wtedy nie:) a 5 tys to tak nie caly czas:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Nie mialam do tego smykalki wcale
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Ale teraz masz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Teraz jezdze duzo:) nigdy pkt karnych nie dostalam:) chyba tez na oczy:)jazda mi wychodzi ale jak jest wasko przerysuje bo jezdze na lakier
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

DT figiela

Następny temat

Natka_ DT - by być fit i osiągnąć równowagę psychiczno-fizyczną.

Spalanie
Polecane artykuły