Szacuny
368
Napisanych postów
11555
Wiek
13 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
103176
Bo wołowina tak ma niestety. Spróbuj podsmażać króciutko i na mocnym ogniu - wtedy wierzch szybko się zamknie a środek zostanie soczysty. Ale dusić trzeba długo.
Szacuny
368
Napisanych postów
11555
Wiek
13 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
103176
gaja1989
Corum, zapamietam na nastepny raz
Jak coś z tym wołem nie halo będzie to mi napisz na priv. Ja korzystam z książki kucharskiej która została wydana na początku ubiegłego stulecia chyba ok. 1912 roku. I zawsze znajdę jakieś rozwiązanie jak coś mi nie wychodzi. Mówimy oczywiście o tradycyjnej kuchni bo przepisu na sushi tam nie uświadczysz
Szacuny
0
Napisanych postów
786
Wiek
45 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
9736
gaja - nie da sie usunac w cien - bo jest "milion pytan do" i ona ma tendencje do angazowania wszytskich w swoje poczynania. Niby zaczyna cos tam sobie sama robic a za chwile wszyscy stoja na bacznosc albo lataja po domu jak kot z pehcerzem bo nie wiedza za co sie zlapac