Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

SPAM DLA PRYMITYWÓW ONLY!!!!

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 140440

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6302 Wiek 35 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 18029
Ja z moja robiłam w ten sposób- "mamo mam dziś do zrobienia trening, musze wyjśc po zakupy i cos tam jeszcze. Do danej godziny mam czas, co mama chciałaby zrobic?"

To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 368 Napisanych postów 11555 Wiek 13 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 103176
Lumi - może czas ją asertywnie uświadomić . Ja nie pozwoliłabym sobie na takie coś ale to może i kwestia charakterów...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6302 Wiek 35 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 18029
Lumi, trzeba chciec się dogadać, ale musisz czuć że twoje potrzeby też są uszanowane. Zalezy też jakie masz podejście- wytrzymac bo to tylko raz do roku i znów na rok mam spokój, czy przestać przeżywać horror co miesiąc jak teściowa przyjeżdża. Ja jestem bardzo nerwowa i bym nie wytrzymała ciagłego pomiatania mną i przed nikim cały dzień na baczność bym nie stała.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 786 Wiek 45 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 9736
Latwo powiedziec - asertywnie hehe juz pisalam ze foch byl ze skonczylam gotowanie bez niej mimo ze 2 godziny siedziala na kanapie :) A pierwszego dnia poleciala do sypialni swojego mlodszego syna (kotry z nami mieszka) i sprwadzala czy ma czsta posciel - kiedy ja pralam i czemu ma balagan w szafie- te wszytskie pytania do mnie a Mlody ma tylko 23 lata
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Lumi, to jak chce niech się focha, co Ciebie jej foch boli?

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 786 Wiek 45 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 9736
ja musze wytrzymac bo moj jest bardzo za mamusia wiec zadnego poparcia z jego strony nie bedzie tylko tlumaczenie ze ona juz taka jest. Jeszcze tylko 4 dni i wraca do siebie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
wiesz boli nie boli ale atmosfera w domu skopana
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 368 Napisanych postów 11555 Wiek 13 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 103176
Ale twój żyje z Tobą a nie z mamusią. Może ją bardzo kochać - czemu nie. Ale życie ma z Tobą. Trza pępowinę odciąć
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Ja najpierw z mężem uzgodniłam wszystko, powiedziaam co mi się nie podoba, ustalilismy wspólne zachowanie wobec mamy jak przesadza i od tamtej pory jest w miare ok, bo jak tesciowa zaczynała się fochać na mnie i szukała wsparcia w synu, to syn mówił "zgadzam się z zona" i mama musiała się dostosować.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
chyba mimo tego calego narzekania - to na tak drastyczny krok nie jestem gotowa - nie mam sily na pieklo ktory by sie rozpetalo. przeczekam i bede sie modlic zeby za szybko nie wrocila
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

DT figiela

Następny temat

Natka_ DT - by być fit i osiągnąć równowagę psychiczno-fizyczną.

Spalanie
Polecane artykuły