Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

SPAM DLA PRYMITYWÓW ONLY!!!!

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 140461

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 786 Wiek 45 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 9736
Spoko Kasiu - ja tez akceptuje - jak jest u siebie a nie u mnie, ale juz mi lepiej, wygadalam sie - cisnienie opadlo wiec jest OK :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 7385 Wiek 39 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 27960
czasem wystarczy nawrzucać i już człowiek czuje się lepiej

There's been a mistake.
You've accidentally given me the food that my food eats.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 786 Wiek 45 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 9736
Boje sie tylko do domu po pracy wrocic bo moge go nie zpoznac :) hihihi
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
oj nie nawrzucanie nie wchodzi w gre - to typ wysoko obrazalski - (co nie rozwiazuje sprawy) wczoraj przesiedziala 2 godziny na kanapie jak ja przygotowywalam obiad na dzis i jak juz prawie konczylam to w koncu sie spytala czy cos pomoc - a ze nie bylo co to grzecznie i powtarzam grzeczenie odpowiezialam ze nie dziekuje bo juz koncze i co i FOCH !!! I badz tu madry
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 7385 Wiek 39 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 27960
gin, widzę, że mi Huberta na chwilę podpyerdolisz

There's been a mistake.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Kur...wydało się. Ale to dopiero w październiku
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
a nie możesz podjechać wcześniej jak z okolic jesteś? ja sama zaczęłam się zastanawiać - skoro wszystko robię źle to może raz na żywca pod profesjonalnym okiem i już kolejne treningi będą lepsze

There's been a mistake.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Aj Kasiu, myślałam żeby tak zrobić, ale nie dam rady teraz, muszę być prawie cały czas blisko domu, za dużo obowiązków mam tutaj na miejscu, żeby tam jeździć.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
A też planujesz do Wrocławia zajechać?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
zostaje online :) a w ogóle skoro już rywalizujemy w IR... to kiedy się mierzysz?! :D

There's been a mistake.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

DT figiela

Następny temat

Natka_ DT - by być fit i osiągnąć równowagę psychiczno-fizyczną.

Spalanie
Polecane artykuły