Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

SPAM DLA PRYMITYWÓW ONLY!!!!

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 140385

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 368 Napisanych postów 11555 Wiek 13 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 103176
gaja1989
Ja najpierw z mężem uzgodniłam wszystko, powiedziaam co mi się nie podoba, ustalilismy wspólne zachowanie wobec mamy jak przesadza i od tamtej pory jest w miare ok, bo jak tesciowa zaczynała się fochać na mnie i szukała wsparcia w synu, to syn mówił "zgadzam się z zona" i mama musiała się dostosować.

Brawa dla Tej Pani!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6302 Wiek 35 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 18029
wszystko zależy od twojej wytrzymałości psychicznej, ja bym zabiła i zakopała najgłębiej jak bym potrafiła

To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 786 Wiek 45 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 9736
jego tez wkurzyl wczorajszy shopping od 11-18 z 2.5letnim dzieckiem ktore tylko sniadanie i banana zjadlo - jako matko powinna chociaz to wziac po uwage ale po co?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 368 Napisanych postów 11555 Wiek 13 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 103176
gaja1989
wszystko zależy od twojej wytrzymałości psychicznej, ja bym zabiła i zakopała najgłębiej jak bym potrafiła

Ja bym jeszcze namówiła faceta żeby łopata machał
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 786 Wiek 45 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 9736
ale on jej nic nie powie bo sie boi albo az tak mu to nie przeszkadza
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6302 Wiek 35 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 18029
Moja teściowa też potrafiła mi powiedzieć że powinnam się wstydzić że mąż chodzi w niepoprasowanej koszuli, wtedy ja pytałam na głos męża "przeszkadza Ci chodzenie w niewyprasowanej koszuli?" mąz mówił "nie przeszkadza" i teściowa musiała wreszcie przestać gadac

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
wczoraj jak prasowala mlodszemu ubrania to moj zdjal swoja koszulke i na jej oczach ja pogniotl i zalozyl taa pomieta ale aona nie zalapala tylko dalej swoje
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Lumi, u mnie przekonanie chłopa nie było łatwe, ale tekst że jak mu bardziej zależny na mamie niż na żonie, to niech idzie następnym razem do niej z chęcią seksu, bo ja nie pójdę do łóżka z kimś dla kogo nie jestem najważniejsza. Mój mąż teraz to określa tak że wolał foch mamy który trwał 2 dni bo tyle u niej bylismy niż foch żony który trwał miesiąc po powrocie.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Lumi, załapała, tylko nie chciała sie odzywać bo była na straconej pozycji.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
jeszcze tym razem to przeczekam, poza tym troche ja rozumie - ta potzrebe opiekowania sie - bo obaj jej sysnowie za granica i pewnie teskni i nie ma na kimtej energii zpozytkowac
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

DT figiela

Następny temat

Natka_ DT - by być fit i osiągnąć równowagę psychiczno-fizyczną.

Spalanie
Polecane artykuły