Szacuny
368
Napisanych postów
11555
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
103176
gaja1989
Ja najpierw z mężem uzgodniłam wszystko, powiedziaam co mi się nie podoba, ustalilismy wspólne zachowanie wobec mamy jak przesadza i od tamtej pory jest w miare ok, bo jak tesciowa zaczynała się fochać na mnie i szukała wsparcia w synu, to syn mówił "zgadzam się z zona" i mama musiała się dostosować.
Szacuny
0
Napisanych postów
786
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
9736
jego tez wkurzyl wczorajszy shopping od 11-18 z 2.5letnim dzieckiem ktore tylko sniadanie i banana zjadlo - jako matko powinna chociaz to wziac po uwage ale po co?
Szacuny
2
Napisanych postów
6302
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
18029
Moja teściowa też potrafiła mi powiedzieć że powinnam się wstydzić że mąż chodzi w niepoprasowanej koszuli, wtedy ja pytałam na głos męża "przeszkadza Ci chodzenie w niewyprasowanej koszuli?" mąz mówił "nie przeszkadza" i teściowa musiała wreszcie przestać gadac
To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.
Szacuny
0
Napisanych postów
786
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
9736
wczoraj jak prasowala mlodszemu ubrania to moj zdjal swoja koszulke i na jej oczach ja pogniotl i zalozyl taa pomieta ale aona nie zalapala tylko dalej swoje
Szacuny
2
Napisanych postów
6302
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
18029
Lumi, u mnie przekonanie chłopa nie było łatwe, ale tekst że jak mu bardziej zależny na mamie niż na żonie, to niech idzie następnym razem do niej z chęcią seksu, bo ja nie pójdę do łóżka z kimś dla kogo nie jestem najważniejsza. Mój mąż teraz to określa tak że wolał foch mamy który trwał 2 dni bo tyle u niej bylismy niż foch żony który trwał miesiąc po powrocie.
To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.
Szacuny
0
Napisanych postów
786
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
9736
jeszcze tym razem to przeczekam, poza tym troche ja rozumie - ta potzrebe opiekowania sie - bo obaj jej sysnowie za granica i pewnie teskni i nie ma na kimtej energii zpozytkowac