Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

SPAM DLA PRYMITYWÓW ONLY!!!!

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 140607

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 368 Napisanych postów 11555 Wiek 13 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 103176
okurasei
TaDrugaKasia
odkąd się wypowiedziałam, że 20 powtórzeń to bez sensu, bo tak czytałam kilka ostatnich lat, a potem dostałam rzeczywistością po twarzy to też nawet nie próbuję komentować choćbym miała 100% pewności.

Pamiętam

ja też.

Ale to tak żartobliwie Kasia
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 6782 Wiek 37 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 37171
Czy ja wiem... nieźle sie wkuuuuurzylam!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 7385 Wiek 39 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 27960
żartujesz, przecież z Ciebie taki spokojny człowiek :)

There's been a mistake.
You've accidentally given me the food that my food eats.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 7385 Wiek 39 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 27960
po chuy się wkvrwiać tym co jakaś nowa gruba mówi

There's been a mistake.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 6782 Wiek 37 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 37171
Hahahahaa no tak....
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 368 Napisanych postów 11555 Wiek 13 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 103176
Ja tu już różne cuda widziałam.. A jak dostrzegam że odpowiada Martucca to nie ma bata żebym nie zajrzała... Bo oprócz tego że potrafi sarkastycznie obciąć człowieka to Jej wyjaśnienia są bardzo interesujące. Sporo się dowiedziałam czytając Jej posty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
ja przez czytanie wypowiedzi szefowych się dowiedziałam ile złego sobie robiłam brakiem węgla tyle lat. a tyyyyle świetnych artykułów o low carbach...

There's been a mistake.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Corum, Ty nie wiesz, nie spodziewasz się, ale tak od godziny czytam Twoją urzekającą historię :)

There's been a mistake.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 327 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 12619
Każda Pani Domu Ci przedstawia całą prawde o low carbach i diecie 1000 kcal:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
TaDrugaKasia
Corum, Ty nie wiesz, nie spodziewasz się, ale tak od godziny czytam Twoją urzekającą historię :)

Czytasz moje bredzenie w dzienniku????
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

DT figiela

Następny temat

Natka_ DT - by być fit i osiągnąć równowagę psychiczno-fizyczną.

Spalanie
Polecane artykuły