SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

SPAM DLA PRYMITYWÓW ONLY!!!!

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 130072

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6302 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 18029
no poanad godzinę gotowałam i było twarde jak jaśnista cholercia.

To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 786 Wiek 44 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 9736
Moze mieso bylo stare? ze ztraego zwierza, bo ja tez tak mialam i gotowalam wiecej niz 2 godziny i nadal bylo twarde
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6302 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 18029
pare razy próbowałam i mi nic nie wyszło, wiec sie zraziłam trochę No ale jeszcze spróbuję za jakiś czas

To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 369 Napisanych postów 11555 Wiek 12 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 103176
Bo wołowina tak ma niestety. Spróbuj podsmażać króciutko i na mocnym ogniu - wtedy wierzch szybko się zamknie a środek zostanie soczysty. Ale dusić trzeba długo.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6302 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 18029
Lumi, co do teściowej jeszcze, to daj jej się porządzić, sama usuń się w cień- u mnie to pomaga jak moja przyjeżdża

To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 369 Napisanych postów 11555 Wiek 12 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 103176
Jak smażysz powoli - to wtedy twardnieje jak cholera
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6302 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 18029
Corum, zapamietam na nastepny raz

To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 7385 Wiek 38 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 27960
okazuje się, że krowę robię dobrze tylko przez moją niecierpliwość

There's been a mistake.
You've accidentally given me the food that my food eats.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 369 Napisanych postów 11555 Wiek 12 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 103176
gaja1989
Corum, zapamietam na nastepny raz

Jak coś z tym wołem nie halo będzie to mi napisz na priv. Ja korzystam z książki kucharskiej która została wydana na początku ubiegłego stulecia chyba ok. 1912 roku. I zawsze znajdę jakieś rozwiązanie jak coś mi nie wychodzi. Mówimy oczywiście o tradycyjnej kuchni bo przepisu na sushi tam nie uświadczysz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 786 Wiek 44 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 9736
gaja - nie da sie usunac w cien - bo jest "milion pytan do" i ona ma tendencje do angazowania wszytskich w swoje poczynania. Niby zaczyna cos tam sobie sama robic a za chwile wszyscy stoja na bacznosc albo lataja po domu jak kot z pehcerzem bo nie wiedza za co sie zlapac
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

DT figiela

Następny temat

Natka_ DT - by być fit i osiągnąć równowagę psychiczno-fizyczną.

WHEY premium