SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

POJEDYNCZE PYTANIA cz.5

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 193008

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6344 Napisanych postów 76433 Wiek 39 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 757174
4h to nie jest az tak duzo. Zjedz na sniadanie wieksza porcje i spokojnie poczekaj do przerwy.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11153 Napisanych postów 51618 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
co z problemem z oliwą?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6344 Napisanych postów 76433 Wiek 39 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 757174
s.m.p.a Ci napisal. Kup oliwe lagodna. Np Goccia doro.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 2934 Wiek 29 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 25646
Postanowiłem jeszcze poczekać z obliczaniem BTW. Więc mam zamiar zobaczyć tak "na oko" w jakim przedziale WW/kgmc się zmieścić najlepiej?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11153 Napisanych postów 51618 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
nurtowało mnie i nurtuje pojęcie rafinacji oleju, w czym go pogarsza,?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 431 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
podczas rafinacji w przypadku oliwy o którą wcześniej pytałeś prócz smaku i zapachu są straty w antyutleniaczach cennych dla nas z uwagi na reaktywne formy tlenu i walkę z nimi

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11153 Napisanych postów 51618 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Dziękuję. taka wypowiedź mnie zadowala, porównać można do oczyszczania mąki. Poprawia się smak i zapach tracą się wartości. Sog
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 431 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
Coś koło tego. Warto więc dopłacić i czerpać korzyści zdrowotne. pozdr

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 2407 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 37030
1. co sie dzieje gdy posilek spozywamy 1,5h-2h zamiast 2,5-3h? czy to moze prowadzic do otluszczenia?

2. czy w przypadku tendencji do nabierania tkanki tluszczowej lepiej byloby unikac laczenia wegli i tluszczy w jednym posilku? jezeli tak, to jakie ilosc moglyby ujsc;)

Zmieniony przez - Arros w dniu 2010-05-26 11:03:42
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 1243 Wiek 33 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 15610
1. Możesz mieć problemy typu wzdęcia itp, do otłuszczenia nic to nie ma ważna jest regularność.
2. Możesz łączyć unikaj tylko łączenia ww o wysokim IG i tł nasyconych

Eee... Lubię placki ^^

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Dietka do oceny

Następny temat

Silownia a pilka nozna jak zrobic mase?

WHEY premium