co do zamowienia to zmien najpierw kraj na poland to zmieni sie pole kodu
...
Napisał(a)
jesli nie mial po zadnej innej formie wegli to po waxy maize nie bedzie mial tym bardziej
co do zamowienia to zmien najpierw kraj na poland to zmieni sie pole kodu
co do zamowienia to zmien najpierw kraj na poland to zmieni sie pole kodu
...
Napisał(a)
Nie no, bez jaj, zmienilem hehe. Nie zmienia mi pola na kod.
Sprobuje jak bede w domu, bo w tyrze nie mam najnowszej przegladarki i moze po prostu jest cos spierddzielone.
Tak czy siak sog jak wejdzie ;)
Sprobuje jak bede w domu, bo w tyrze nie mam najnowszej przegladarki i moze po prostu jest cos spierddzielone.
Tak czy siak sog jak wejdzie ;)
...
Napisał(a)
mozesz to kupic na polskiej str tylko chyba nie moge jej tu podac
ZAMBO (old school bodybuilding)
...
Napisał(a)
Kazik normalnie na surowo, one sa salmonellafree , przygotowalne ladnie, piekna sprawa
oczywiscie te z myprotein
niech nikt nie zamawia z eggnation, porazka w hooooooy
Ja mieszam waxy z carbo z olimpa 50/50, dla smaku,
problemow zoladkowych nie mam,
waxy elegancko wchodzi, nie siedzi na zoladku, czuc delikatna pompe jakby.
oczywiscie te z myprotein
niech nikt nie zamawia z eggnation, porazka w hooooooy
Ja mieszam waxy z carbo z olimpa 50/50, dla smaku,
problemow zoladkowych nie mam,
waxy elegancko wchodzi, nie siedzi na zoladku, czuc delikatna pompe jakby.
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
a co chłopaki proponujecie na szczyt bicepsów i rozbudowę klatki
coś co sprawdzone i daje efekt po dłuższym czasie ...
na razie robię tak
biceps
- uginanie sztangielki o kolano 3s
- uginanie sztangielek siedząc 3s
- uginanie ramion na wyciągu stojąc 3s
- uginanie sztangielki w powietrzu 4s
( widziałem te ćwiczenie na filmie z Arnoldem za***iste )
klata
- wycisk sztangi poziomo 3s
- wyciskanie sztangielek głową w dół 4s
- rozpiętki 4s
- baterflay 3s (czy jakoś tak się to pisze )
na razie robie tak 2 miechy ale nie jestem pewien czy to da jakiś większy efekt
coś co sprawdzone i daje efekt po dłuższym czasie ...
na razie robię tak
biceps
- uginanie sztangielki o kolano 3s
- uginanie sztangielek siedząc 3s
- uginanie ramion na wyciągu stojąc 3s
- uginanie sztangielki w powietrzu 4s
( widziałem te ćwiczenie na filmie z Arnoldem za***iste )
klata
- wycisk sztangi poziomo 3s
- wyciskanie sztangielek głową w dół 4s
- rozpiętki 4s
- baterflay 3s (czy jakoś tak się to pisze )
na razie robie tak 2 miechy ale nie jestem pewien czy to da jakiś większy efekt
...
Napisał(a)
daj sobie spokoj z surowymi bialkami, strasznie slabo sie przyswajaja
jak chcesz poczytac tu masz jedno z bardziej kompletnych badan na ten temat
http://jn.nutrition.org/cgi/content/full/128/10/1716
z ciekawszych rzeczy
"Egg white protein is generally considered to be less digestible than heat-pretreated egg white protein. However, no data are available concerning the magnitude of this impairment in vivo. In this study, it was shown that after ingestion of 25 g of raw egg protein, almost 50% is malabsorbed over 24 h. The higher digestibility of cooked egg protein presumably results from structural changes in the protein molecule induced by heating, thereby enabling the digestive enzymes to gain broader access to the peptide bonds. It has been suggested that the reduced digestibility of raw egg white is at least partially related to the presence of trypsin inhibitors in raw egg white"
oraz
"In conclusion, with the use of stable isotope techniques, we were able to determine the amounts of egg protein escaping digestion and absorption in the small intestine after ingestion of a physiologic load. Native egg protein is malabsorbed to an important extent. The assimilation of egg protein is facilitated by heat-pretreatment, but remains incomplete."
jak chcesz poczytac tu masz jedno z bardziej kompletnych badan na ten temat
http://jn.nutrition.org/cgi/content/full/128/10/1716
z ciekawszych rzeczy
"Egg white protein is generally considered to be less digestible than heat-pretreated egg white protein. However, no data are available concerning the magnitude of this impairment in vivo. In this study, it was shown that after ingestion of 25 g of raw egg protein, almost 50% is malabsorbed over 24 h. The higher digestibility of cooked egg protein presumably results from structural changes in the protein molecule induced by heating, thereby enabling the digestive enzymes to gain broader access to the peptide bonds. It has been suggested that the reduced digestibility of raw egg white is at least partially related to the presence of trypsin inhibitors in raw egg white"
oraz
"In conclusion, with the use of stable isotope techniques, we were able to determine the amounts of egg protein escaping digestion and absorption in the small intestine after ingestion of a physiologic load. Native egg protein is malabsorbed to an important extent. The assimilation of egg protein is facilitated by heat-pretreatment, but remains incomplete."
...
Napisał(a)
A co byscie radzili z wegli przy redukcji jesli mam duze problemy z przyswajaniem brazowego ryzu i kaszy gryczanej? Po prostu jak to zjem to tak mi sie przelewa w zoladku i nastepnego dnia mam napuchniete jelita
...
Napisał(a)
Znaleźć taki produkt węglowodanowy,który nie będzie powodował takich sensacji.Samego ryżu masz kilka rodzajów.
Wróć do podstaw...
http://www.sfd.pl/Z_Bodym,do_świetnej_sylwetki!-t443588.html
http://www.sfd.pl/temat226776/ -artykuł dla każdego
Poprzedni temat
Potrzebna fachowa porada teść
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- 300
- 301
- 302
- 303
- ...
- 304
Następny temat
w jakiego CYPA celowac
Polecane artykuły