SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dyskusje o żarciu,treningu i innych czynnikach przełamujących stagnację.

temat działu:

Doping

Ilość wyświetleń tematu: 304764

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 23 Napisanych postów 3110 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 26608
ninja trzeba bylo za TADkiem sie rozjerzec a nie wolowina opychac. heh
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 49 Napisanych postów 10951 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 73516
chyba ninja nigdy sarny nie jadłeś, to chyba jedno z najsmacniejszych mięs jakie jadłem, problem miałem z porcjonowaniem bo pół sanry dostałem ale mięso z grila super a wątróbka z grila=delicja
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 23 Napisanych postów 3110 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 26608
bili z tym ze sarne trzeba zajabiscie dobrze przyprawic zeby ten smak wydobyc.
ja osobiscie z czerwonego miesa to lece wiekszosc czasu sarne, jelenia, czasem daniela. choc podbno czerwone mieso z dzua zawartoscia tkanek łacznych ma mniej bialka niz np wolowina

Zmieniony przez - tomczers17 w dniu 2009-12-17 11:23:11
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Wie ktos jak dobry stek przyrzadzic i z jakiego miesa najlepiej?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 28 Napisanych postów 1025 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 28148
poledwica wolowa mi najlepiej smakuje
solisz , pieprzysz i na patelnie z jednej strony 4minuty z drugiej to samo , smaze na masle z oliwa z oliwek
smacznego
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 24338 Napisanych postów 68046 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 537674
a grubosc owego smazonego steku ?
cienki w 8 min moze sie spalic, a gruby surowy

"... Nie ważne czy dobrze, ważne że z efektem..."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 28 Napisanych postów 1025 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 28148
grubosc ja wiem na oko 2cm
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 8678 Wiek 37 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 160898
Gregor idziesz do Sphinx'a i zamawiasz czarny stek np.
znajac Ciebie to na to tez przepis wyciagniesz

...:::Every Dream Has A Beginning:::...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 24338 Napisanych postów 68046 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 537674
taki standard
trzeba wszamac na dniach

"... Nie ważne czy dobrze, ważne że z efektem..."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 28 Napisanych postów 1025 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 28148
iizziikk cos specjalnego dla ciebie
najpierw robisz marynate oliwa z oliwek,musztarda,sol,pieprz,troche magi,2lyzki octu
steka tne nozem na wiezchu w takie X z jednej i drogiej strony,mieso wrzucasz do tej marynaty na 24h i do lodowki.wrzucasz na patelnie i pieczesz na oliwie z oliwek .
mieso wtedy jest kosior w smaku
smacznego
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Potrzebna fachowa porada teść

Następny temat

w jakiego CYPA celowac

WHEY premium