SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[DT] coockawsky

temat działu:

Dzienniki Juniorów

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 119508

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51595 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
no właśnie Czesiek, dlaczego?
Bardzo duża ilość kwasów jednonienasyconych, małe ilości wielo, które jako jedyne nie nadają się do wysokich temperatur. W sam raz tłuszcz do niedługiego smażenia/pieczenia.

Zmieniony przez - paramaribo2 w dniu 2014-03-16 20:22:32
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 601 Napisanych postów 36399 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 297123
http://potreningu.pl/diety/artykuly/2146/ranking-najlepszych-tluszczow-do-smazenia 

Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html

I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 2609 Wiek 28 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 29039
no Czechu wytlumacz się teraz hehe
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 601 Napisanych postów 36399 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 297123
Dobrze napisał że oliwa to nie najlepszy wybór do smażenia :)

Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html

I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51595 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
nie napisał że nie najlepszy, tylko że słaby. 4 "miejsce" nie uważam za słaby wynik :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 246 Napisanych postów 27200 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 78909
według mnei oliwa traci swój ogromny potencjał gdy jest używana do smażenia. Sam używam strategii, w której smaże wszystko beztłuszczowo (patelnia grillowa) a oliwę dodaje na zimno do gotowego - smacznie i dużo lepiej wykorzystane możliwości genialnego, trzeba przyznać, źródła tłuszczu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51595 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
e tam genialnego :) rzepakowy nierafinowany wypada o wiele lepiej niż oliwa, a i dostać go idzie po 20-22zł/litr w ciemnym szkle
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 246 Napisanych postów 27200 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 78909
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51595 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
poszło na PW, bo aledrogo

Zmieniony przez - paramaribo2 w dniu 2014-03-17 09:20:46
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 120 Napisanych postów 8087 Wiek 28 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 42904
Ale jak sie ma wybrać pomiędzy słonecznikowym o oliwą to co lepsze oliwa chyba nie ? Bo ja tu rzepakowych nie mam .. Ale też masz racje Dream , dodać oliwe na zimno naprzykład do sałatki to jest dużo lepsz opcja jej użycia.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dziennik Chudego .

Następny temat

[DT] SnicK - "Cierpliwości" pods. str 96

forma lato