SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Pojedyncze pytania Juniora vol 1:-)

temat działu:

Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 184947

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51579 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
To załóż nowy temat bo to za dużo.
Poza tym nie ma miejscowego spalania tłuszczu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 102 Wiek 23 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1054
Jeszcze jedno.
Co do tego białka chcę kupić na sklepie sfd, ale jak parrzę jest out of stock. Ktoś wie czy to est regularnie uzupełniane co jakiś czas?? I kiedy będzie dostępne w najbliższym czasie,......
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 524 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 9882
jak troszke brzuch podlewa na masie to lepiej zmniejszyc węgle czy dodać aeroby?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51579 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
dodaj sobie aeroby.
No chyba, że faktycznie masz za dużo węgli.

Zmieniony przez - IneTheEnd w dniu 2013-02-14 00:00:12
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51579 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Panowie mam taką sprawę.
Gotuję sobie piersi z kurczaka i makaron,kasze,ryż itd i później chciałbym te piersi i makaron,kaszę,ryz zjeść z patelni przy pomocy oleju bezkalorycznego , bo chciałbym odczuć w ustach inny smak to mogę normalnie je wrzucić na patelnię już po ugotowaniu czy też dużo składników z tego ucieknie?
Mogę do tego normalnie sobie poddusić cebulę?

Znacie jakieś dobre sosy , przyprawy do mięsa które mogę stosować przy budowaniu dobrej jakości masy?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17702 Napisanych postów 132186 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460792
A nie mozesz na małej ilosci oleju sobie kurczaka zrobić?

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BPL-G Fizjoterapeuta
Ekspert
Szacuny 2106 Napisanych postów 49893 Wiek 37 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 492546
ja robie sos pomidorowy w ten sposob ze do zrobionego kurczaka i makaronu daje sok pomidorowy + pomidory z puszki i przyprawy ziola prowansalskie , oregano i papryke slodka jak to tak kilka minut polezy to fajnie wyparuje czesc i makaron pomidorem dobrze przechodzi
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 152 Wiek 31 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 2883
Jak długo mogę prowadzić redukcję? :D

Pędź jak błyskawica.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BPL-G Fizjoterapeuta
Ekspert
Szacuny 2106 Napisanych postów 49893 Wiek 37 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 492546
do momentu az uzyskasz zadawalajace rezultaty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 246 Napisanych postów 27200 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 78909
To też zależy od intensywności. Ja miałem mieć redu do końca marca, kończę w przyszłym tygodniu (ten tydzień i jeszcze kolejny i koniec), ze względu na: dużo lepsze efekty niż się spodziewałem, problemy ze skórą!! (strasznie suszy na redukcji), spadki, nie najlepsze samopoczucie itp. Z doświadczenia wiem, że dłużej niż 3msc takiej redukcji prawdziwej, prawdziwej, byś nie wytrzymał raczej, bo to jest tylko dla prawdziwych twardzieli - a my nimi nie jesteśmy, bo my to robimy amatorsko :). Także redukuj, redukuj, ale jak będą jakiekolwiek problemy ze zdrowiem, to przerywaj redukcję :)
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Redukować czy masować?

Następny temat

Powracam

forma lato