SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Pojedyncze pytania Juniora vol 1:-)

temat działu:

Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 184235

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12085 Napisanych postów 160547 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1234850

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 18755 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 86927
DreamEvil
Fakt, jestem nazywany ciotą bo nie piję i nie palę. Za rok-dwa będą się bali mnie tak nazywać


Sorry za spam, ale muszę to powiedzieć...

Wydaje Ci się
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 246 Napisanych postów 27200 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 78909
Wszyscy wiemy, o co mi chodziło
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Wiek 30 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 780
Ukladam diete na potreningu.pl i np. 100g mięsa z piersi kurczaka ma 22g bialka, to chodzi o surowe mieso czy po obrobce termicznej ma wazyc 100 g zeby bylo w nim 22g bialka? Bo jak wiadomo smazac np. w piekarniku mieso sie kurczy :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2453 Napisanych postów 24181 Wiek 42 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 402550
wazysz wszystko przed obróbka, waga produktu sie zmienia ale wartosci b/w/t zostaja te same
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 246 Napisanych postów 27200 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 78909
Która opcja lepsza?
1. przed treningiem ryż brązowy, po treningu makaron (pełnoziarnisty lub durum)
2. przed treningiem makaron (jw), po treningu ryż biały
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 18755 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 86927
A dlaczego akurat taki rozkład, a nie inny?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 246 Napisanych postów 27200 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 78909
bo ryż brązowy lepszy przed treningiem, a biały po treningu, a jak będę któryś z nich zamieniał na makaron, to chcę wiedzieć, który korzystniej wymienić w takiej sytuacji
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 18755 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 86927
Nie jesteś zawodowcem i raczej nie zauważysz różnicy, ale niech wypowiedzą się Ci co tu doradzają.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 246 Napisanych postów 27200 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 78909
Pewnie i nie zauważę, ale jak już mam wymienić i mam 100% wpływu na to w które miejsce wejdzie makaron, to chcę dokonać tego lepszego wyboru
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Redukować czy masować?

Następny temat

Powracam

WHEY premium