SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

POJEDYNCZE PYTANIA VOL. 11

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 180188

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 415 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 15069
poledwica wolowa, cena mowi sama za siebie
jak ci smakuje to warto
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 241 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 10260
znajde gdzieś już paczkowaną,zmieloną polędwice wołową?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 415 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 15069
poszukaj po hipermarketach, mozesz zawsze powiedziec w miesnym zeby ci zmielili
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 5 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1325
Joł, trenuje FBW A,B,A i myślę co wstawić do planu B zamiast skłonów ze sztangą na barkach. Może martwy ciąg na prostych nogach, czy to ćwiczenie działa podobnie na odcinek lędźwiowy, w jakim stopniu wpływa na nogi ? I czy się różni RDL od tego na prostych nogach bo różnicy nie widze ;d

Dobra nie ten dział kwmc...

Zmieniony przez - Luke09 w dniu 2013-01-12 17:45:03
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 23 Wiek 111 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1221
Czy poprawnym posiłkiem jest: ryż brązowy gotowany w wodzie lekko osolonej, filet z piersi kurczaka w tej samej wodzie gotowany, a potem podsmażany na patelni na oliwie z oliwek i do tego warzywa z paczki mrożone na oliwie z oliwek odsmażane ? Chodzi mi o poprawność przyrządzenia tego dania.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 80 Napisanych postów 9947 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 52544
Po co pierwsze gotujesz kurczaka, a następnie go smażysz?

Jest ok, chociaz eliminacja tłuszczu z obróbki, a dodanie go w formie na zimno z pewnością by nie zaszkodziła tutaj, a wręcz przeciwnie

Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)

Jedna z bardziej przemądrzałych osób na forum.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 23 Wiek 111 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1221
Gotuję go, że da się pokroić, kroję drobno i podrumienię na patelni, dzięki oliwie i smażeniu ma smak jak mięsko z kebaba ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51566 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
2-3 razy w tyg. rybę z puszki, okey?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 750 Wiek 32 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 19020
lepiej rzadziej, szczególnie jeśli masz na myśli tuńczyk
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 241 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 10260
woda, ziarno żyta (32%), mąka żytnia (mąka żytnia razowa 13%), siemię lniane (3,5%), sól, drożdże, ocet, ekstrakt słodowy ciemny, błonnik ziemniaczany, regulator kwasowości (kwas cytrynowy). Nadaje się jako żródło węgli ?
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Potrzebuję pomocy.

Następny temat

Czy w Macdonaldzie sprzedają coś zdrowego?

WHEY premium